9 Kasım 2011 Çarşamba

Blogum Kaldırılmıştı:)

Dün gece bloguma bir anda erişimim engellendi. Blogunuz kaldırıldı yazısı ile karşılaşınca sudan çıkmış balığa döndüm:) Şimdi güldüğüme bakmayın dün gece o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki. Mail attım yardım istedim, neyse ki bugün cevap geldi ve blogum tekrar kullanımda:)
Kendime geçmiş olsun derken:))))) hepinize sonsuz sevgilerimi yolluyorum.


23 yorum:

  1. nedeni nelymiş bu aksiliğin, öğrenebildin mi peki??

    YanıtlaSil
  2. Ayşınım çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum zira şehitlerin haberlerinin yoğun olduğu haftaydı benimde bloğunuza erişim engelllendi ve kaldırıldı yazısı geldi.deli oldum.googleye mesaj çektim.3 saat felan sürdü ama inanılmaz üzüldüm.şehitlerle ilgili yazılarımda pkk için şerefsizler kelimeleri vs kullanmıştım ondan olabileceğini bile düşündüm.hala sebebini bilmiyorum ama o gün çok üzülüp kendimede çok kızdım.neden bu kadar bağlandığım konusunda eleştirdim ama yok bu gerçek hayattan kaçış vs değil.sizler gerçeksiniz ve burada biz hayata ,hayatlarımıza dair örnek olabilecek,rahatlatabilecek,sevindirecek yada üzen ne varsa paylaşıyoruz.paylaştıkça büyüyoruz.yanlış olmadığına tekrar kanaat getirdim:)neyseki halloldu.ama bu tekrar olmayacağı anlamına gelmiyor.o yüzden o günden beridir düşünüyorum ya temelli olursa ? acaba yedeklemek mümkün mü bunu araştıralım derim ne dersin.hangimiz u anlamda bir bilgiye ulaşırsa haber verir.tekrar geçmiş olsun.lafı çok uzattım biliyorum ama sana çok değer veriyorum ve asla üzülmeni istemem.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun, nereye mail attın?

    YanıtlaSil
  4. Böyle sürprizler de mi oluyormuş? Geçmiş olsun diyelim.

    YanıtlaSil
  5. çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz o kadar emekler boşa gitmesin

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun neden kaldırılmıştıki ?

    YanıtlaSil
  7. Şaşırdım !!!! Niye öyle oldu ki, bir açıklama geldi mi?

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun canım ben bile başlığını okuyunca ilk ne nasıl olmaz dedim ....

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun. Neden olmuş peki? Ne yazdılar cevap olarak?

    YanıtlaSil
  10. Ah canım geçiş olsun.Allah korusun hepsinide.

    YanıtlaSil
  11. Bende çok tedirgin oluyorum bazen. Çok sevindim gerçekten geçmiş olsun. Hemen dönmüşler size bari..

    YanıtlaSil
  12. Yanımda olduğunuzu hissettirdiniz ve ilginiz için hepinize çok teşekkür ederim.
    Gerçekten sevgili alanay'ın dediği gibi ben de siz güzel insanlar sayesinde öyle bir bağlanmışım ki blog dünyasına - blog kaldırıldı - yazısı ile karşılaşınca kendimi bir anda çok yalnız hissettim. Ne yapacağımı bilemedim. Yazının çıktığı yerde bize ulaşın butonu vardı, oradan hiç bir uyarı maili almadan blogumun kaldırıldığını ve yardım istediğimi belirten bir mail attım.
    Sonra biraz internetten araştırdım. Bazen spam blog olarak görüp otomatik olarak kaldırılabiliyormuş. Bir sitede adres linki vermişler oraya da blogumun url sini yollayarak spam blog olmadığımı bildirdim.
    Bugün ilk mail attığım yerden -The Google Team- Karşılaşmış olabileceğiniz sorunlardan dolayı özür dileriz. Açıkladığınız sorunun şu anda giderilmiş olması gerekiyor. cevabı geldi. Devamında da sorunum şayet hala devam ediyorsa izleyebileceğim yollar anlatılıyordu ki şükür blogum yeniden hayata dönmüştü:)
    Dilerim kimsenin başına gelmez. Çok moral bozucu oluyor çünkü:)
    Herkese en içten sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  13. sevgili arkadaşım senin canın sağolsun ,blogunu kurtardığına çok sevindim ,bazen ben de bloglara erişemediğim oluyor daha sonra düzeliyorlar,googlenin sorunu olsa gerek
    kocaman sevgiler

    YanıtlaSil
  14. hahahaha :D
    sendede mi oldu
    ben sabah 4 gibi fark ettim
    ya bi bakiyorum giremiyorum hesabima
    blogumda acilmiyor silinmis gözüküyor
    aglicam agliyamiyorumda mail attim
    gittim yattim öglen kalktim baktim acilmis sitem
    cinnet geciriyordum sinir krizi resmen.

    YanıtlaSil
  15. turkuazftcım teşekkür ederim canım... ama inan o anda çok kötü hissediyor insan:)

    Çirkin Hatun@ sana da çok geçmiş olsun canım... berbat bir duygu:)))

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  16. Yeni duydum blogun kalktığını ,neden oldu acaba...belki de bir gün bu emeklerimizi heba edecekler:(
    Ben de birkaç gündür yorum yazdığımda siliniyor ve tekrar yazmak zorunda kalıyorum yine bir karışıklık var bakalım,hayır olsun...

    YanıtlaSil
  17. Bir anda tüm emeklerin sıfırlandığına şahit olmak çok kötü bir duygu:) Umarım hiçbirimizin başına gelmez.
    Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
  18. Şimdi gördüm canım geçmiş olsun ,Kumanda panelinden ayarlar sekmesini seç. Temel ayarlarda en üstte "blogu içe aktar" "blogu dışa aktar" "blogu sil" seçenekleri mevcut. "blogu dışa aktar" seçeneğini seç. Açılan sayfada Blogu Yükle butonuna tıkla bir pencere açılacak. Sabit diske kaydet seçeneğini seç Bilgisayarında karşıdan yüklenenler dosyasına kaydedecek. İlerde bu dosyayı başka blog adresine yüklemek için yukardaki gibi yapacak ama bu defa blogu içe aktar seçeneğini seçeceksin ,bu gibi kötü sürprizlerde böylece emeklerin boşa gitmez kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
  19. Çok teşekkür ederim canım. Ben kaldırıldığı vakit bu şekilde geri döndürebileceğimizi bilmiyordum. Daha önce başka bir blog arkadaşımız bu yöntemi anlatmıştı ancak ben konular silinirse diye düşünmüştüm. Madem bu yöntemle yeni bir blog açıp oraya aktarabiliyoruz bayağı bir rahatladım. Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  20. Olmazsa olmazlarımdansın ! Ne olur hep burda kal <3

    YanıtlaSil
  21. Beni çok mutlu ettin canım. Utandım bir anda:)) Çok teşekkürler.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil