18 Kasım 2011 Cuma

Çoook Duygulandımm...

Biraz önce kapı çaldı ve canım arkadaşım Fatoş'dan  * hayalmekan-turkuazft * beni inanılmaz mutlu eden el emeği hediyeleri geldi. 
Sevgili Fatoşum sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Beni o denli mutlu ettin ki Rabbim de seni bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.  Çok duygusal ve iyi niyetlisin. O güzel yüreğini hiç kimse kırmasın dilerim. Ellerine, emeğine, gözlerine ve güzel yüreğine binlerce kez sağlık olsun. Notunda yazdığın tüm iyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim. 
Ne yazarsam yazayım sevincimi, heyecanımı, mutluluğumu tam anlamıyla yansıtamayacağımı biliyorum. Fatoş, keşke paketi açtığımda karşımda olsaydın da birebir şahit olsaydın.
Burçlarla çok fazla ilgili değilim ama genel özelliklerini bilirim. Ben tipik bir yengeç burcuyum, yükselenim de dahil. Çok saçmalıyorum farkındayım ama anlatmak istediğim yengeç burcunun temel özelliklerini biliyorsanız benim hissettiklerimi daha iyi anlayabilirsiniz:))
Hiç durmadan yazmak, geri dönüp eksik cümleleri tamamlamadan yazmak, devrik cümleleri olduğu gibi bırakmak ve sürekli teşekkür etmek istiyorum:)))
Günlük tarzı bir blog açmadığım için genelde sadece el işlerimi paylaşıyorum. Ama yeri gelmişken son aylarda biraz sıkıntılı dönemler geçiriyoruz -kimi arkadaşlar biliyor- ve bu karışık dönemde uzun zamandır olmadığım kadar mutlu oldum, sevindim ve tebessüm ettim. Düşünüyorum da hiç yüz yüze gelmediğim değerli biri benim için zamanından (herkes için kıymetli olan) harcıyor ve emek veriyor. Çıkarsız, riyasız sadece içinden gelerek. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Canım arkadaşım ellerin ve yüreğin dert görmesin inşallah.
Blog dünyasına katıldığımdan bu yana çok güzel insanlar tanıdım. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyor ve değer veriyorum. İyi ki sizler varsınız. 
Şimdi bana gelen güzellikleri görmenizi istiyorum,


Sevgili kedişim gelir gelmez gitar çalmak istedi ve sizler için türlü türlü poz verdi:))
(O kadar güzel giydirmişsin ki kedişi bayıldımm. Ayakkabılarını bile düşünmüş, örmüşsün canım benim. )






Sonra biraz sohbet ettik, yolculuğunu falan anlattı:)




Sıra Aşkım'la tanışma faslına geldi:)






Mır mır konuştular:)
Ama sohbetlerini yarıda kesmek zorunda kaldım, kedişimi Aşkım'dan korumam lazım:) Muhabbetleri sadece fotoğraf çekene kadardı.




Sırada güzel kitap ayracım var. Kalpleri ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Bayıldım ben bu ayraca:)





Kendi minik ama benim için anlamı büyük mis kokulu kesem:)




Ve şirinler şirini ayıcığım:)





Dünya üzerinde hala iyi niyetli, pırıl pırıl insanların var olduğunu bilmek beni bir nebze olsun rahatlatıyor. Mutluluk saçanlar mutlulukla yoğrulsunlar inşallah.
Herkese içten sevgilerimle.

38 yorum:

  1. yaaa çok şeker bende isterim bendeee...güle güle kullan canım..kedinide isterim ama :)

    YanıtlaSil
  2. İnsan nasıl da mutlu oluyor değil mi :)
    Biryerlerde hiç karşılaşmadığın, tanışmadığın birilerinin sana sevgi dolu el emeklerini göndermesi, muhteşem birşey...
    Blog dünyası bambaşka birşey :)
    Kedişin çok yakışıklı, ayıcık çoook şirin, ayracın kalpli ya, benim de favorim ve zarif lavanta kesen... Mutlulukla kullan hepsini ...

    YanıtlaSil
  3. çok sevindim cnm .demek yolculugunu anlattı ona çok güldüm:)hepside özenle hazırlanmış yüregi güzel turkuaza teşekkürlerimizle ne diyim seni çok mutlu etti allah da onu mutlu etsin:)

    YanıtlaSil
  4. yayını okurken o kadar duygulandım ki inanırmısın gözlerim doldu beğenmene çok çok sevimdim seni mutlu ettiysem ne mutlu bana arkadaşım bizimki aşkınla hemen muhabbeti ilerletmiş bakıyorum da benim için onu kocaman öp
    çok çok öptüm sevgileimle canım
    güzel dileklerin için de çok çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Hediyelerin çok güzeller. Burada hediyeden çok tavır önemli sanırım. Blog dünyası böyle birşey işte... Tanımadan seviyoruz birbirimizi... Sıkıntıların her neyse, tez zamanda feraha ulaşmanı canı gönülden dilerim Allah'tan.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Bu kıymetli hediyeler,değer bilen birinin olmuş neyse ki:)
    Keyfini sür Ayşimcim...

    YanıtlaSil
  7. Gul/İnn@ Teşekkür ederim. Bence de hepsi birbirinden güzel:) Aşkım'ı pek tavsiye etmem; en büyük eğlencesi ısırmak, bir de otururken zıplayıp saçlara dalmak:))))

    Banuca@ Sevgili Banu abla kesinlikle çok keyif veren bir mutluluk. Böylesi güzel dostluklar insana kendini özel hissettiriyor. Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum.

    maviii@ Ya sorma bir nefeste yolculuğunu anlattı:) Çok yorulmuş şimdi uyuyor:))) Canım benim teşekkür ederim. Aylar önce senin paket kayboldu eline geçmedi ya hala onun üzüntüsü yaşıyorum ve ben sana yenisini ulaştırana kadar da rahatlayamayacağım. Ama sözüm söz çantanı unutmadım:)))

    turkuazft@ Sevgili arkadaşım zarif jestinle beni ve hatta Fazıl'ı da çok mutlu ettin. Yaptıklarını görünce gözlerine inanamadı çok beğendi. Fazıl adına da sana teşekkür ederim. Tüm hediyelerim şimdi yanımdaki sandığın üstünde duruyor ve ben gözlerimi onlardan alamıyorum:)
    Çok öpüyorum.

    MARİFETLİ PERİ@ Teşekkür ederim. Kesinlikle en güzeli düşünülmüş ve değer verilmiş olmak. Güzel dileğin için gerçekten çok teşekkür ederim.
    Rabbim herkese her şeyin hayırlısını nasip etsin.

    BAYKUŞ GÖZÜYLE@ Çok naziksin Nathalie. Teşekkür ediyor, öpüyorum:)

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. mail adresini bulamadım cnm..bana iletebilirmisin birşey sormak istedim sana..

    YanıtlaSil
  9. fatoş'un oyuncaklarını seviyorum ben de.Hepsi çok güeller, güle güle kullan.Biz de seni, sevgi dolu yüreğini seviyoruz, canım benim.

    YanıtlaSil
  10. Gul/İnn@ Profil sayfandaki adrese mail attım:)

    Noblessem ben de seni çok seviyorum. Hakkımdaki güzel düşüncelerinle beni çok mutlu ettin canım.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  11. Canım senin adına çok sevinim, ne zarif bir hareket. Güzellikleri paylaşmak ne hoş:)

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim canım.
    Güzel dostlukların kurulması dileğimle.

    YanıtlaSil
  13. Canım sevenlerin bol olsun.Hediyelerine ba-yıl-dım.Çok güzeller.Arkadaşın yüreğine sağlık.Seni mutlu ettiği için bende çok mutlu oldum.Kedi,ayıcık,kalp tam bana hitap etmiş.Neden?çünkü bende yengeç burcuyum.Bilmezmiyim.Duyguları çok yoğun yaşar yengeç burcu.Sıkıntını bilmiyorum ama en kısa zamanda Allahtan sıkıntılarının giderilmesini diliyorum.Aşkımıda üzme:))Arasıra göster minnoşu ona:))Seni ve Aşkımı öptüm.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  14. hayalmekan-turkuazft çok güzel şeyler göndermiş...çok şanslısın inanılmaz güzeller. Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
  15. ♥GÖNÜL ÇELEN♥@ İçtenliğin için çok teşekkür ederim canım. Yengeç yengeci taa yürekten hisseder:) İnşallah her şey yoluna girecek, inanıyorum buna. Biz şehir değiştirmeyi düşünüyoruz ve kimi pürüzler var. İlgin için çok sağol.
    Şanslıyı çok çok öpüyorum:)

    gps87blog@ Haklısın canım, kesinlikle çok şanslıyım. Hediyelerimi hayranlıkla izliyorum. Teşekkürler.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  16. Bayıldım ya nasılda güzeller :)

    Ah okuyanım öyle mutlu olmuşsunki sözlerin bunu nasılda anlatıyor. Yüregi güzel insanlar hep kendi gibi insanlarla tanışır..

    Turkuaz'ında ellerine yüregine saglık..

    YanıtlaSil
  17. 10 marifette tanıdım seni.tanışmadan yazılarına yorum yapıp verdiğinn cvplar samimiyetin koparmadı beni senden ,çoğu değer verdiğim insanlarda yanılmam,nette olsa hissettirir çünkü.sende onlardan bitanesisin canım..iyi günlerde kullan hediyelerinle birlikte gelen mutluluk hiç terketmesin seni..

    YanıtlaSil
  18. Sevgili Aslı her zamanki inceliğinle yine beni çok mutlu ettin. Ve bence senin gibi yüreği güzel insanlar etrafına da güzel bakarlar. Teşekkür ediyorum.

    HoBiHuZuR@ Bugün sizler sayesinde inanın sonsuz mutluluk duydum. Hakkımdaki güzel düşüncelerin beni çok duygulandırdı. Gönülden teşekkür ediyorum sana canım.

    Böylesi güzel yürekli insanlarla çevriliyken etrafım inanın ben dünyanın en zengin insanı gibi hissediyorum kendimi. Bana böyle hissettirdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  19. insanları mutlu etmek kadar güzel birşey var mı? Sen de mutlu olmuşsun, hediye eden arkadaşında mutlu olmustur..

    YanıtlaSil
  20. Şeker hediyelerinle mutluluğun hep sürsün şeker kız,sen çok tatlısın,seni sevenler de bunun farkında:)

    YanıtlaSil
  21. Canım hediyelerinin her biri el emeği göznuru,Fatoş hanımın ellerine ,yüreğine sağlık,asıl kendi adıma seni tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum.İyiki varsın canım,iyiki arkadaşımsın,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. minicik bir toka bile armağan olduğunda yüzlerde kocaman mutluluklara yol açar hediyeleşmek çok güzel. armağanlarına bayıldım. sağlıkla kullan.

    o meraklı minik burna kocaman bir öpücük benden:)

    YanıtlaSil
  23. Zeynep Özmen Ünlü@ Hayatı yaşanılası kılan kalbi iyilik için atan ve sevgi dolu insanların varlığı. Aynı sizler gibi.

    nalan@ Sevgili Nalan Hanım çok teşekkür ediyorum. Yorumunuz o kadar içten ve sıcacık ki. Çok mutlu ettiniz beni.

    Nuraycatasarimlar@ Bugün gerçekten mutluluk patlaması yaşıyorum. O da ne demekse:))) Güzel sözlerinle beni öylesi mutlu ettin ki. Çok teşekkür ediyorum.

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  24. Canım güle güle kullan, turkuazın da ellerine sağlık, çok güzel şeyler yapmış. Şehir değiştirme derken, Ankara dersen düşüp bayılırım valla, nereye gidiceksiniz? Umarım o pürüzler de en kısa zamanda hallolur. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  25. aslında mutlu olmak, mutlu etmek ne kadar kolay dimi hepsi çok güzel hediyelerinin hepsini en az senin kadar bende sevdim yüzündeki tebessüm hiç eksik olmasın canım arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  26. İyi insanları hep iyilik bulsun,mutluluk yoldaşı olsun isterim ben . Sen her şeyin en güzeline layık insanlardansın. Hep mutlu ol e mi? Kedicik çok yakışıklıymış yalnız Aşkım kıskanacak :)))

    YanıtlaSil
  27. Son paragrafın, benim de hislerimi anlatıyor. İyi ki varlar, iyi ki varsınız :)

    YanıtlaSil
  28. bahar006@ Teşekkürler Baharcım. Kedişimi bugün salonda berjere oturttum, o kadar şirin duruyor ki gidip gelip bakıyorum:)) Keza diğer hediyelerimi de çok sevdim.
    Akdeniz veya Ege düşünüyoruz canım. Daha sakin, daha doğayla iç içe ve ılıman bir iklim istiyoruz. Hayırlısı tabi. Güzel dileğin için de ayrıca teşekkür ederim.

    03bellinda@ Çok teşekkür ediyorum bellindam, çok sağol. Düşünülmek ve değer verilenin değeri paha biçilemez.

    colette@ Çok zarifsiniz. Gönülden teşekkür ediyorum ve içten sevgilerimi yolluyorum güzel yüreğinize.

    Proje Çantası@ Sizler sayesinde dünya için hala bir umut ışığının var olduğunu biliyorum. Çok teşekkür ediyorum.

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  29. ne kadar içten gelerek ve özenle ve sevgiyle hazırlandıkları belli hediyelerine bayıldım.önce fotoşu tebrik ediyorum hem bu güzellikleri yaptığı hemde sana bu güzelliği yaptığı için.güle güle kullan canım benim.güzel gözlerine yansıyor zaten yüreğinin güzelliği.hayatında daima böyle güzelliklerle dolu olsun.sevgiler..

    YanıtlaSil
  30. Dolunayım çok kibarsın. Gönülden teşekkür ederim sana canım. Samimi yorumlarınız beni o kadar mutlu ediyor ki. Dilerim hayat sana da hep güzel yüzünü göstersin.
    Sevgilerimle arkadaşım.

    YanıtlaSil
  31. Bu ne kadar harika hediyeler! Bayıldım. Fatoşun altın ellerden ne kadar harika şeyler çıkıyor çok iyi biliyorum ben! Sana uğur ve mutluluk getirsinler! Fotoğraflara bakınca ağzım kulaklarda. Sen ne kadar mutlusun tahmin etmek bile zor 8)))

    YanıtlaSil
  32. Gerçekten Fatoş hem çok yetenekli hem de çok güzel bir yüreği var. Çok teşekkür ediyorum.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  33. canım benim rabbim bütün sıkıntılarını acilen gidersin bütün keder ve hüznün yerine mutluluk huzur ve nice nice güzellikler versin. gönlünden geçen dualarını en kısa zamanda gerçekleştirsin. hediyeleriyin hepsi çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanman dileğiyle sevgiyle

    YanıtlaSil
  34. Sevgili Mihrimah canım ne kadar güzel ve benim için çok değerli dilekler bunlar. Allah (c.c.) razı olsun senden. AMİN. İnşallah Rabbim sana da her şeyin hayırlısını nasip etsin.
    Çok çok teşekkür ediyorum.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  35. kesinlikle, çok güzel bir duygu:)))

    YanıtlaSil
  36. kedin cok tatli <3 güldürdü beni =)

    YanıtlaSil