28 Kasım 2011 Pazartesi

Küçük Kulak İçin Dualarınızı Esirgemeyin Lütfen

Çok moralim bozuk. Kapıda beslediğimiz nazlı kızımız Küçük Kulak (kulakları minik diye ismini öyle koymuştuk) bir de Küçük Kulak'ın Kardeşi (evet, ismi uzun ve anlamsız ama bu) başına buyruk bir oğlumuz var. 
Küçük Kulak inanılmaz sevgi dolu bir kedicik. Bacaklarınıza tırmanıp, kafasını yana eğip, yeşil gözleriyle inanılmaz güzel bakan ve sevdiğinizde ise mırıltı ve gurultularıyla binayı inletecek derecede mutluluk saçan bir güzel.
Bugün akşam üstü kapı çalındı ve Fazıl Bey evde mi diye sorulunca biz emlakçı geldi zannettik. Meğerse mahallede bu kedilere bizim baktığımızı bilen Türkan Hanım ve karşı binada bahçede köpekleri olan komşunun oğlu gelmiş. Kucaklarında Küçük Kulak. Köpek saldırısına uğramış sanırım kaçarken yaralanmış. Allah'tan kanlı bir görüntü yoktu. 2 saate yakın yakalamak için çaba sarfetmişler. Hemen Fazıl'la Aşkım'ın veterinerine götürdük. Allah (c.c.) razı olsun yan komşumuz bizi arabasıyla götürdü. Korkudan biraz hırçınlaştığı için bayıltmak zorunda kaldılar. Sonrasında röntgenler çekildi. Kalçası kırılmış:( Sanırım bir de ağrı kesici iğne yapıldı. Herhangi bir operasyon gerekmiyor, 10-15 gün evde sakin bir ortamda bakın dedi veteriner. Şayet 4 güne kadar gelişme göstermezse yine götüreceğiz.
Aşkım evde başka bir kedinin varlığına tahammül edecek bir yapıya sahip değil ama başka yolu yok. Küçük Kulak ayrı bir odada şu anda uyuyor. Sanırım yarın anca kendine gelecek. Lütfen bu güzel kedicik için dualarınızı esirgemeyin. 
Zaten son zamanlarda oldukça sıkıntılı ve moralsizdik. Bu olay iyice dibe sürükledi bizi:(





22 yorum:

  1. canım dua diyorum aynı zamanda şükrediyorum da çünkü bugün erkek arkadaşımın baktığı sokak kedisinin yavrularına taş atmışlar o da aynı sizin gibi komşunun arabasıyla veterinere götürmüş ama serum bağlamışlar yine de kurtaramamışlar az önce haber geldi şimdi diğer iki yavruyu ve annesini eve aldı.Köpeklere bir şey diyemem ama bunu yapan insan olunca o kadar çok söyleyecek ve yapacak şeyim var ki .....

    YanıtlaSil
  2. yavrumm benimm çok tatlı geçmiş olsun senin de sevgi dolu yüreğine sağlık arkadaşım inşallah aşkım da izin verir.

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun.. dualarımız küçük kulakla birlikte... sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ay yazık olmuş, iyileşir inşallah hemen.

    YanıtlaSil
  5. Yavrum kıyamam:(Allah tekrar sağlığına kavuştursun inşallah.Dualarım küçük kulak için.Gelişmeleri öğreniriz yine...Ayrı odada tutuğun iyi olmuş.Çok şanslı sana rastladığı için.Bundan sonrada şansı bol olsun.Sokaklarda köpekler kediler için tehlike ama yapacak bir şey yok.Onlardakide iç güdü işte.Yaradılışları bu.Fareler içinde kediler tehlike.Dünya böyle kurulmuş.
    Öpüyorum onu küçük kulaklarından.
    Mırk:(

    YanıtlaSil
  6. Back to Black@ İçim iki kat acıdı şimdi. Dediğin gibi bir hayvan başka bir hayvana zarar verdiği zaman aynı acıyı hissetmiyorum çünkü doğaları gereği davrandıklarını biliyorum. Ancak bunu yapan bir insancıksa işte o zaman deli oluyorum. Melek olmuş minik kedicik.

    Hepinizden Allah (c.c.) razı olsun. Sık aralıklarla yanına gidip bakıyorum. Öyle baygın bir halde uyuyor. Üstünü örtüyorum çünkü kulakları buz gibi. Öyle güzel ki bir görseniz.

    YanıtlaSil
  7. Allahım bunların ağzı dili, koruyanı, kollayanı, haklarını arayanı yok..sen yardım et, sen kolla, sen koru yarabbim...
    geri zekalı köpekler, ne istersiniz ki zavallı kediden?
    burada bir sabah da ben denk geldim böyle bir sahneye..tam 5 tane sokak köpeği bir daire şeklinde dizilmişler, kocaman bir kediyi biri dilşeriyle kalrımış, sağa sola sallıyor, diğer köpekler de atlayıp ağzından kapmaya çalışıyorlar..çekiştire çekiştire parçalayacaklar kediyi..
    koştum daldım aralarına, ağızlarındaki kediyi kurtardım..artık nasıl korkmuşsa zavallı kedicik, ok gibi fırladı, bir arabanın altından, o arabanın içine saklandı..
    bu ne adaletsiz bir dünya yahu..
    Allah yardımcısı olsun zavallının..kalça kırığı biraz sıkıntılıdır..ama iyileşecek cankız..sabır..sadece birazcık sabır...

    YanıtlaSil
  8. Okuyanım çok üzüldüm, inşallah bir an önce iyileşir :(

    Eger bir insan zarar verirse ona insan demekmi lazım? asla..

    YanıtlaSil
  9. figen abla@ İnşallah bir an önce iyileşir ablam. Çok sağolasın. Köpeklere de pek kızamıyorum sonuçta onlarda doğaları gereği böyle davranıyor. Ama Küçük Kulak için çok üzgünüm.

    Sevgili Aslı çok teşekkürler. Sürekli yanına gidip bakıyorum. Hafiften gözlerini aralayıp yemyeşil güzel gözleriyle belli belirsiz bakıyor bana. Kesinlikle katılıyorum sana hayvanlara eziyet edenlere insan denmemeli.

    YanıtlaSil
  10. :(((( ayy ağlıyacaktım nerdeyse. geçmiş olsun patican inş çabucak iyileşirsin.Köpeğin de bir suçu yokki onu o hale getiren azgın sahibi suçlu Kusura bakma çok kızdığım için bu şekilde yazdım:((((

    teşekkürler sana canım. Rabbim her işinizi rast getirsin inş.güzel yüreğinize bir öpücük.

    YanıtlaSil
  11. Kıyamam bu güzelliğe geçmişler olsun Allah şifalığını versin canım.iyiki sen varsın yanında..

    YanıtlaSil
  12. canım allah kediciğe şifa versin. umarım biran önce sevginizle iyileşir.ne güzel ve huzurlu uyumuş yavrucak sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Küçük Kulak`a çok geçmiş olsun ve çok şanslı ki sizin gibi insanlar var etrafında.

    YanıtlaSil
  14. inşallah biran önce iyileşir, güzel haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  15. oy canım benim ,Allah sizden razı olsun Ayşımcım ,inşallah tez zaman da sağlıklı haberlerini alırız ,malesef bu işkenceleri insanlarda yapıyor
    dualarım sizinle
    sevgiler canım arkadaşım

    YanıtlaSil
  16. ah canım ya kıyamam..geçmiş olsun..İnşallah çabucak toparlar..Sizler gibi insanlardan Allah razı olsun ...

    YanıtlaSil
  17. kıyamaam:( inşallah çabuk iyileşir

    YanıtlaSil
  18. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sürekli yanına gidip onunla konuşuyorum ve seviyorum, yanında olduğumuzu hissetmesi için.
    İnşallah Rabbim tez zamanda şifasını versin.
    Allah (c.c.) hepinizden razı olsun.

    YanıtlaSil
  19. çok üzüldüm yavrum yazık :( allah razı olsun senden de ne güzel bakıma almışsın.

    YanıtlaSil
  20. Allah (c.c.) senden de razı olsun. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  21. Kıyamam sana ya:( Tez vakitte iyileşsin inşallah. Ben de bayramın ilk günü oğluşumu kaybettim kalp yetmezliğinden:( Allah acılarını yaşatmasın :( Dua ediyorum.

    YanıtlaSil
  22. Çok üzüldüm. Allah (c.c.) sabır versin. Çok seviliyorlar ve yokluklarına alışmak çok zor.
    Teşekkür ediyorum. Gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah.

    YanıtlaSil