1 Kasım 2011 Salı

Van İçin Atkılara Devam... *2*

Yanımda daha fazla yün olmadığına öyle hayıflanıyorum ki:( Elimdekilerle anca ufak boylarda yapabiliyorum. Bunlar da son ördüğüm atkılar,







Sevgilerimle

19 yorum:

  1. ellerine kollarına sağlık nede güzel olmuşlar süsleride bir harika

    YanıtlaSil
  2. seveyim ben senin atkılarını.çok güzeller.ellerin dert görmesin Ayşınım.umarım yerine ulaşır.bu cümleyi kurdum zira bir sürü söylem var bu konuda.yardımların organizasyon eksikliğinden telef olduğuna,şehir dışında bekletildiğine ve hatta bugün duydum bunu ki van da yaşıyor söyleyen kişi;yardımların daha oraya ulaşmadan pkk elemanlarınca gaspedildiği ve hatta satıldığı gibi söylemler...

    YanıtlaSil
  3. Canım kısa oldu diye hayıflanıyorsun ya, bir hatırlatma yapayım dedim , haroşa daha çok ip harcar.

    YanıtlaSil
  4. cnm bnm ya ... boyları çok iyi bence ve kenarına koyduğun süsler çok güzel öyle ayrı ve şirin bi hava katmış ki ..benim cnm arkadaşım allah gönlüne göre versin seni çok seviyorum!

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  6. canan@ Çok teşekkürler Canancım. Üstündeki süsleri yine annem almıştı bana bir zamanlar:) Boncuk, kurdele, bebek, kalp ne bulursa alıyor bana sağolsun:)

    Elif'in Terazisi@ Çok teşekkür ederim. Haklısınız haraşo fazla ip yiyor ama ne bileyim daha tok duruyor ya duruşunu seviyorum ben onun:) Ama minik yumaklardan örerken haraşo örmemeliyim, haklısınız.

    alanay@ Beğenin için çok teşekkürler arkadaşım. Benim de kafam karışıyor gerçekten:( Nasıl yollamak lazım peki bunları veya yardımları hangi kanalla ulaştırmak daha güvenli?

    maviii@ Güzelim benim o kadar pozitif enerji dolusun ki inan ben senden hep samimi bir enerji aldım. Ben de seni çok seviyorum mavisofram benim:) Öptüm en kocamanından:)

    bahar006@ Çok teşekkürler canım.

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. ellerine sağlık MAŞALLAH diyeceğim örme hızın harika . kullanan minişler iki defa ısınacak yün sıcaklığı seninkiyle birleşince turbo etkisi yapacak öpüyorum

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık, bunlar da nefis olmuş. süslemeleriniz çok güzel:)

    YanıtlaSil
  9. ÖRGÜÇANTAM@ Çok güldüm yorumuna:)) Çook teşekkürlerr:)

    ecerce@ Beğenmene çok sevindim. Teşekkür ederim.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. bu modellerde çok güzel olmuşlar, ellerinize saglık. süslemeleri ayrı güzel..

    bende bir kargo şirketine gittigimde aynı sorunla kaşılaştım. göndermeyi durdurduk dediler, orda çok yıgılma olmuş çünkü. napıcaz bilmiyorum..

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Aslı çok teşekkür ederim.
    Sanırım paket yollamak için kısa bir süre beklesek iyi olacak.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  12. Okuyancım atkılar çocuklar için uygun bence ,çokta güzel olmuşlar,bende şöyle duydum yardımlar fazla olduğundan yeni gelenler bekletiliyormuş o zamana kadar daha çok atkı örebilirsin ,aslında yünler için sponsor bulunsa belki burdan sesini duyan olur canım,kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  13. Beğenmene sevindim canım, teşekkür ederim. Adadan en fazla 10 güne kadar inmiş olacağız. Zaten eve döndükten sonra istediğim kadar yüne kavuşacağım da burada yün alacak yer yok. Artık inene kadar elimdekilerle idare etmeye çalışacağım. Ama sponsor olsa hiç de fena olmazdı hani:))))
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  14. dün bloguna hiç erişemedim bazen blogları açmıyor
    bunlara bayıldım hepsi birbirinden güzel ve maaşallah hızına kimse yetişemez ,renkler de birbirine çok güzel uymuş
    inşallah gerçek ihtiyaç sahiplerini bulur ve kıymetini bilirler
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  15. çok güzel olmuşlar ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  16. Ah benim gönlü büyük blogdaşım. Gözünün nuru solmasın hiç.

    YanıtlaSil
  17. eline koluna sağlık hem de çok güzel olmuşlar:)) ben daha bi tane bile öremedim:((

    YanıtlaSil
  18. turkuazft@ Bazen erişim sorunu ben de yaşıyorum ama olsun gönüllerimiz bir:)Beğenmene çok sevindim canım. İnşallah dediğin gibi gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliriz. Teşekkürler canım.

    GÖNÜL@ Çok teşekkür ederim.

    Ecehan@ Çok zarifsiniz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

    HerbiRenk@ Çok sağol canım. Ben de örüyorum ama hangi kanallarla sağlıklı ulaştırabileceğimi bilemiyorum o yüzden yollayacaklarımızı toplayıp bir süre bekleyeceğim. O yüzden sen de yavaş yavaş örmeye başla bence:)

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil