23 Aralık 2011 Cuma

Melek Ayıcığım Geldi:)

Sevgili Tetyana'nın blogunda gerçekleştirdiği melek ayıcık çekilişinde şans bana gülmüştü. Çekilişe katılırken o kadar istemiş ki benim olmasını. Fatoşcuğumun  mesajıyla bana çıktığını öğrendiğimde ne kadar sevindiğimi tahmin edersiniz:)
Bugün melek ayıcığım çok sevileceği evine ulaştı. Normalde ben hediye paketlerini çok yavaş açarım, kendimden de heyecan katarak. Ama bugün jet hızıyla açtım diyebilirim:)) Ve saniyeler sonra bu muhteşem güzellik ellerimdeydi.




Eşim geldiğinde heyecanla ona gösterdim ve o da çok beğendi. Ellerine sağlık sevgili Tetyana. Senin çalışmalarını zaten büyük bir beğeni ve hayranlıkla takip ediyordum. Şimdi bu güzelliğin benim olduğuna hala inanamıyorum desem:) Her detayı özenle hazırlanmış mis gibi kahve kokulu bir şirine.
Şimdi anlatacağım şeye gülmeyeceğiniz konusunda anlaşalım hepinizle:) Eşimden fotoğraflarını çekmesini istedim, o da hemen işe koyuldu. Sonra bana paketin içinde bir de melek ayıcığın kimlik kartı olduğunu söyledi. Düşünün ben heyecandan ayıcığı almışım elime gerisine baktığım yok:) Doğum tarihi de beni çok etkiledi: 11.11.2011:) Neyse tüm fotoğraflar çekildi. Sonra fark ettim ki kanadı yok. Kutunun içindeki kanadı bile görmemişim:) O yüzden fotoğrafların çoğu kanatsız. Kanadını ekledikten sonra öyle de çektik:) Kutudaki kahve çekirdekleri de çok hoş bir ayrıntıydı.
Şimdi sizi melek ayıcığımın fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum:)









Kirpiklerinin güzelliğine bakınız:)



Bu da kimliğimiz:)




Aşkım'ın tanışma faslı:)





Kanadını taktıktan sonra çektiklerimiz:)






Bu sene biz yılbaşı kutlamayacağız. Çünkü bitmeyen taşınma sıkıntıları yüzünden ev koli içinde:) Yılbaşı ağacımı dahi paketlemişim. Normalde yılbaşı hazırlıklarını çok severim. O yüzden bu sene içim biraz buruktu. Ve bu seneki yılbaşı hediyelerim Fatoşumdan ve sevgili Tetyana'dan geldi. İkinize de gönülden teşekkür ediyorum. Melek ayıcık inanıyorum ki bize şans getirecek ve her şey yoluna girecek.
Herkese içten sevgilerimle.

27 yorum:

  1. aaa sanamı çıktı çekiliş çok güzelll güle güle kullan canım çekilişe katılmamıştım ama tanıdğım birisine çıkmasına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  2. inanırmısın bilmem ama bu çekilişe katılırken bana çıksın istemedim o benim ruhumla alakalı anlatmam uzun sürer ve ben bu ayıcığın çekilişini senin bloggerinden öğrendim ve içimden senin kazanacağın ve öyle olmasını da istedim
    inanırmısın senin ismini okuduğumda o kadar sevindim ki kendime çıksa bu kadar sevinmezdim ve dediğin gibi hemen telefondan mesaj çektim sabırsızlığım dan ve ilk benden duyduğuna da ayrıca çok sevinçliğim
    güle güle kullan ve inşallah bu yıl sana uğurlu,mutlu,sağlık ve sevdiklerinle geçirirsin
    ve sevgili Tetyana gerçekten çok marifetli ellerine sağlık
    canım kocaman sevgiler ve öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. Çok şanslısın canım yaa... Ben de çok beğeniyorum bu melek ayıcığı:)

    YanıtlaSil
  4. en çok kirpiklerini ve gülüşünü sevdim. sevgi pırıltısı olsun, yeni yılınızı kutlarken..

    YanıtlaSil
  5. hediyeni güle güle kullan pekte şirin miş.sevgi ve sağlıkla kal canım

    YanıtlaSil
  6. Ayşım daha önce dediğim gibi bu ayıcık seni seçtiğine ben de çok sevindim 8))) Emin ellerde olduğunu biliyorum 8)))
    Sana şans ve uğur getirsin 8)))
    Yazı okurken çok güldüm 8))) Senin meleğin kanatları sonradan bulması bana ne kadar çok sevindiğini ve heyecanlandığını anlatıyor 8))) Bu da beni mutlu ediyor 8)))
    Meleğin kanatları özellikle ayrı paketledim - kırılmasınlar diye. Kediciğin ve ayıcığın fotoğraflara bayıldım 8)))
    Aslında daha erken ama hediye geldiğine göre gene de söyleyim - Yıl başı kutlu olsun. Yeni yılda hayallerin gerçek olsun 8)))
    Mutluluk dileğiyle 8)))

    YanıtlaSil
  7. :) Ne de güzel olmuş bu. Hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
  8. Dürr-i Yekta@ Çok teşekkürler:)

    turkuazft@ Canım benim ikimizde öyle içten bana çıkmasını dilemişiz ki demek bana nasip oldu. Teşekkür ederim canım, samimiyetin için, iyi dileklerin için. Sonucu senden öğrenmek de benim için ayrı bir zevkti. Ayrıca ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum: senin hediyeleri yolladığın ptt kargo kutusu var ya, elime geçtiği günden beri Aşkım onun içinde yatıyor:)))

    MARİFETLİ PERİ@ Bence de çok şanslıydım bu sefer:) İnşallah bir dahaki çekilişte şans sana gülsün.

    Zeynep Özmen Ünlü@ Evet, kirpikler öyle güzel bir anlam katmış ki ayrıca yüz ifadesi de harika. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim.

    aksungur46@ Çok teşekkür ederim Serpil Hanım.

    deniza17@ Ben yine yeni yeniden sana sonsuz teşekkür ederim. Evimin en özel köşesi her zaman melek ayıcığıma ait olacak. O bana uğur getirecek, yürekten inanıyorum. Fotoğrafları beğenmene sevindim. Çünkü Fazıl'a öyle baskı yaptım ki hemen çek hemen çek diye:)

    Elif'in defterinden (mndlna)@ Çok teşekkür ediyorum.

    Elif'in Terazisi@ Çok çok teşekkürler:)

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  9. bayıldımmmm tatyananın ellerine sağlık sana da uğur getirsin inş :)

    YanıtlaSil
  10. Bu ayıcığı çok gördüm.Her gördüğümdede hayranlıkla baktım.Sana çıktığına sevindim.Melek ayıcığınız size 2012 de şans getirsin
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. Okuyanım öyle mutlu olmuşsunki ve bu minik ayıcıgın öyle güzel bir sahibesi olmuşki, çok sevindim. Anlayabiliyorum seni :) yeni yıl sevdiklerinle bereber olmaktır, onlarla oldugun zaman zaten bütün agaçlar süslüdür. Siz yılbaşını zaten mutlu geçiriceksiniz, hiç için burkulmasın olurmu? :)

    YanıtlaSil
  12. Yalnız Kedi Çok Şirin :)

    YanıtlaSil
  13. Back to Black@ İnşallah, çok teşekkür ediyorum.

    ♥GÖNÜL ÇELEN♥@ Çok teşekkürler Gönülcüm. İnşallah yeni yıl hepimize mutluluklar getirsin.

    Sevgili Aslı gerçekten çok mutlu oldum, bana umut verdi bu melek ayıcık. Ayrıca yazdıkların beni çok duygulandırdı. İyi ki seni tanımışım diyorum. Teşekkürler.

    urfali@ Çok teşekkür ederim kedişim adına da:))

    YanıtlaSil
  14. yaaa çok tatlı bu :)))
    kedi de sanki onu öpüyor gibi :)
    gülegüle kullan bitanem, sevgimle kal..iyi seneler :)

    YanıtlaSil
  15. Çok teşekkür ederim Figen ablam. Çok sağ ol. Aşkım da çok sevdi hele kahve kokusu çok ilgisini çekti.
    Sevgilerimle ablam.

    YanıtlaSil
  16. Bu hediyenin seni böyle sevindirmesi ne güzel, sana hayırlı ve uğurlu bir yeni yıl getirsin! Gerçekten de güzel bir hediye ama ben kedini çok sevdim, bilmiş bilmiş bakan bir kedi.

    YanıtlaSil
  17. tebriklerrrr çok şeker. inceleme yapılmıştır annesi o da çok beğenmiş:))) burnunuzu sokmasanız olmaz değilmi AŞKIM:)))

    canım inş tüm sıkıntıları atar bir ohhh çekersiniz.

    YanıtlaSil
  18. ay ne kadar şirin ve güzel bu ayıcık.umarım her günün bu güzelliği eline aldığın an ki kadar güzel ve mutlu geçer canım arkadaşım.sevgiler

    YanıtlaSil
  19. ehlikeyf@ Koca bir amin diyorum, çok teşekkürler. Aşkım adına da teşekkürler:) Pek meraklıdır oğlum:) Her yere sokar o güzel burnunu:)

    ÖRGÜÇANTAM@ Çok teşekkür ederim canım benim. Ah sorma o burunları var ya her yerde:)))) İnşallah canım.

    mihrimah@ Öyle güzel ki dileğin. Çok duygulandım ve hoşuma gitti. Teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  20. şimdi ben iki kat mutlu oldum ,demek o kutunun içinde yatıyor yerim ben onu ablası sevsin onu aman aman
    onu benim için öpermisin canım
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  21. ayıcığı gördüğümde büyülenmiştim.şahane olmuş çünkü ve sana çıkması kendim almışçasına beni mutlu etti.sana uğur getirsin bitanem.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  22. hayırlı uğurlu olsun :) bende tetyana nın çalışmalarına bayılıyorum.kahveyle haşır neşirliği ayrı bir güzel..
    ayıcığın kimlik kartı olması değişik bişey olmuş :)

    YanıtlaSil
  23. turkuazft@ Canım görmelisin vazgeçmiyor kutusundan:) Öpmem mi hem de hemen şimdi:)

    alanay@ Samimiyetini gönülden hissediyorum canım. Çok teşekkür ediyorum.

    uğurböceği@ Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle kahve kokusu ve kutudaki kahve çekirdekleri çok hoş detaylar. Kimlik kartı ise gülümsetiyor:)

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  24. ne güzel değil mi uzaklardan tanımadığın insanlardan hediye almak, çekilişlede olsa.sevinmek..çokda güzelmiş aşkımda öyle..taşınma sıkıntısını bende çekiyorum off ne kadar kötü birşey herşey koli içinde bir şey lazım oluyor açmak zorunda kalıyorsun.şansın bol olsun..

    YanıtlaSil
  25. kedin ayicigi kokluyor gibi gözükmüs resimde :D

    YanıtlaSil
  26. Aşkım'ın tanışmasının ilk aşaması hep koklayarak oluyor, tüm kedişler gibi ama bu ayıcığın bir özelliği var: kahve kokulu:) O güzel koku ekstra ilgisini çekmiş olmalı:))

    YanıtlaSil