4 Mart 2012 Pazar

***Aşkım ve Külkedisi***

Bakmayın böyle uslu uslu birbirlerine yakın uyukladıklarına, evin içinde sürekli kavga halindeler. Hatta az önce Aşkım Külkedisi'ni bir kovaladı, kovalarken de laptopun şarj aletine takıldılar az daha güme gidiyordu benim sizlerle bağım:) Şimdi de ikisi birden yatağın altına girdiler ve orada öylece duruyorlar. Senelerdir şu kedi milletini çözemedim gitti:))
Hayır anlamadığım birbirlerinin mama kaplarından yemek yiyorlar, sularını içiyorlar, evin bilumum yerlerinde yakın mesafede uyuyorlar ama gel gelelim birlikte ne oyun oynuyorlar ne de anlaşabiliyorlar. Pati atmalar, kızgın miyavlamalar...
İnşallah kısa sürede araları düzelir de ben de rahata ererim:)



36 yorum:

  1. hiç yabancı gelmiyo cnm bana bu durum bende de iki tane var çünkü:D:D
    çok tatlı pozlar vermişler bu gururlu kediciklerr iyi geceler cnmm bizlerle bagın hiç kopmasın sensiz olmazzzzzz:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seninkiler prensle prenses:)))canımsın... öptüm seni en kocamanından:)

      Sil
  2. Birbirlerinimi kıskanıyorlarki,kardeşler genelde kıskanırlarda :)) Etiketlerede bayıldım bu arada .Fotoğraflar yine muhteşem ,kedişlere zaten laf yok ,aa ikiside renkli gözlüymüş yeni farkettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama bunlar kardeş değil ki, ben birbirlerine aşık olurlar diye ümit etmiştim:)))) Hem fazla naz aşık usandırır, Külkedisi hiç yanına yaklaştırmıyor ki:))) Teşekkürler canım.

      Sil
  3. ikisinin bakımı zor olmuyor mu?? çok tatlılar nazar değmesin.ama onlarla oynayınca sevince ne sinir kalıyor ne stres.ben onu evde aldığım günden beri sakinlediğimin onun o mır mır sesiyle rahat uyuduğumun farkına vardımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir zorlukları yok, tek sıkıntım birbirlerine alışamamaları:( Varlıkları büyük mutluluk. Öyle seviyorum ki tüm hayvanları. Ve şu anda yine kavga ediyorlar içeride:)

      Sil
  4. yerim ben onları nasılda gerginler :)) benimkiler de gruplaşma içinde o yüzden merak etme sadece bir hainlik yapacakları zaman iş birliği yapıyorlar ( bknz: mutfaktan yemek aşırma) onun dışında kömür iki erkekle de savaş halinde yanına yaklaştırmıyor.sevgiyle kal canım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dişiler pek nazlı oluyor sanırım:) Arada bir burunlarıyla koklaşıyorlar tamam diyorum artık yakınlaşır, anlaşırlar yok neredeeee:))) Hemen patileşme, bağrışma:) Sevgiyle kal, daima...

      Sil
  5. Sana gelen güzelleşiyor Ayşımcığım,Külkedisi de Aşkım gibi şahane bir kedi olmuş. Maşallah! Anlaşma kavga konusuna hiç girmeyelim ,bizimkileri biliyorsun :( İyi pazarlar dilerim size ,sevgilerimizle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Nilgün Hanım. Külkedisi de taranmaya alıştı yavaş yavaş, hatta pek hoşuna gidiyor artık:) Tüyleri ilk geldiğinde keçe gibiydi şimdi yumuşacık oldu:) Geceleri de bizimle uyuyor. Evin prensesi oldu çıktı:)
      Hep böyle kavgalarının sürmesinden endişe ediyorum ben de:(
      Sevgiyle kalın.

      Sil
  6. Maşallah çok güzel ve tatlılar. Resimleri de harika cekmissin. Yerim onların tombis totolarını ben:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Ben her gün seviyorum yine de doyamıyorum:)))

      Sil
  7. Birbirlerinin güzelliğini kıskanıyorlardır maymunlar. İkisi de yetişkin olduklarından alışmaları vakit alır. Bazen Uyku yalnız sıkılıyor, bir tana daha gelse mi diye düşünüyorum, ama sonra cesaret edemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Aslında Aşkım ilk günlerden beri daha mülayim ama Külkedisi kesinlikle yanına yaklaşmasını istemiyor. Hal böyle olunca Aşkım da hırçınlaşıyor. Aslında anlaşsalar birlikte oynarlar, uyurlar, çok da mutlu olurlar:)

      Sil
  8. ayy çok tatlılarr:)))))

    YanıtlaSil
  9. Bak sen yaramazlara...Anneyi üzmeyin ama.Ama çok tatlılar bunlar.Anlaşsalar ne iyi olurdu.
    Öpüyorum hepinizide:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Teşekkürler Gönül ablası:) Sana ve Şanslı;'ya mırkkklarını yolluyorlar:)

      Sil
  10. ah can, o kadar çok seviyorum ki ben bu kedi milletini :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ablam senin yüreğin o kadar güzel ki o yüzden sevmen çok normal:))

      Sil
  11. Hep şikayet hep şikayet miiii :))
    Hav hav lar değişik mi sanki, bazen Bıdığın babası da bizde kalıyor, bir kıskançlık bir kıskançlık, kavga etmiyorlar ama Bıdık babasını bize yaklaştırmak istemiyor, hırlıyor, yazık Topikte kucağa gelmek istiyor... böyle işte bu kuyruklular dünyası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ah, onları anlamak mümkün değil ki zaten:) Bir bakıyorum resmen burun buruna uyuyorlar, sonra bir kalkıyorlar evin içinde kabga kıyamet:))) Bıdık'a öpücükler benden:))

      Sil
  12. Ne kadar güzel pozlarını yakalamışsınız, bayıldım ya :) Burdan bakınca, birbirini çok seven, çok iyi anlaşan iki arkadaş görüntüsündeler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir de kavga ederlerken fotoğraflarını çektireyim Fazıl'a bari:)))
      Teşekkürler canım.

      Sil
  13. canlarım benimmm ne şekerler. arada herşeyi birlikte yapıyorsakta mesafeyi koruyalım diyorlardır.

    ben bugün BADEMi yıkadaım :)) nerdeyse gri olmuştu ,soba ve bacayı temizledik her yeri süpürüp temizledim ama yine de de o kirlenmenin yolunu buldu epeydir de yıkanmıyor rengi griye dönmüştü:))) o da rahatladı ben de misler gibi oldu gidip gelip göbişine gömülüyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesafeyi kavgasız korusalar ne iyi olur:)))
      Pamuk Bademim benim, misler gibi olmuştur tatlı kuzu:) Benim yerime de öp lütfen:)

      Sil
  14. merhaba canım
    maaşallah ikisine de , külkedisine çok güzel bakmışsınız sağlığına kavuşmasına sevindim çok iyi görünüyor,gerçekten külkedisi masalı gibi güzelliği ortaya çıkmış
    kedilerin olduğu için çok şanslısın canım ,ileri de aile olduklarını kavrayacaklardır umut ediyorum kedilerin en sevdiğim özelliği sizin onlara bir şeyler öğretmenize gerek kalmadan evin kurallarını öğreniyor ,uyum sağlıyor olmaları
    ileride anlaştığı fotoğrafları ,videoları görmek dileğiyle onları kocamanın dan böyle candan öpüyorum
    paylaşım için sağol canım hep mutlu ol öpüyorum :)...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım çok teşekkür ederim. Külkedisi çok çok daha iyi artık. Arka patisindeki aksama da neredeyse yok derecede. Öyle bir koşturuyor ki evin içinde görmen lazım. Bazen de kanguru gibi sıçrayıp koşuyor, çok komik:) Güzel dileklerin için de çok sağ ol canım. Sana da huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum.
      Sevgiyle kal.

      Sil
  15. araları düzelir mi bilemem ama güzel pozlar vermişler:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umudumu yitirmeden beklemeye devam:))) Teşekkürler:)
      Sevgiler.

      Sil
  16. En beğendiğim kedi pozları bunlar. Özellikle patilerini alta doğru büküp uyuduklarında:)
    Bizim de aslında iki kardeş kedimiz vardı, onlar da sürekli boğuşuyorlardı evin içinde. Acayip hasar verdiler mobilyalara, halılara, perdelere....
    Bir tanesi geçen haziranda kayboldu. Gitti ve bir daha gelmedi:((
    Şu anda bir tane kedimiz var ama o da çok uslu değil...
    Ama sevdiriyor da kendisini, özellikle çocuklara arası süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O güzel patilerini kıvırıp oturmalarına benim de içim gidiyor:)
      4. aya girdiler birlikte ancak hala beklediğim uyumu yakalayamadılar.
      Kaybolan kediş için üzüldüm:(

      Sil
  17. Ne kadar güzel fotoğraflar... Çok uslu görünüyorlar buradan :) Benim de iki kedim var, iki erkek kardeş. Bir tanesi aynı annesi İngiliz Kısatüy cinsi. Diğeri ise simsiyah, ne annesine ne babasına çekmemiş. Nasıl seviliyorlar değil mi? Varlıkları bambaşka bir sıcaklık katıyor ev yaşamına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.
      Hiç göründükleri kadar masum değiller:))) Ama dediğin gibi varlıkları yeter. Dışarı çıktığımda öyle özlüyorum ki onları.
      Kedişlerini öptüm patilerinden:)

      Sil
  18. Canlarım ne de masum görünüyorlar oysa.:))

    YanıtlaSil