26 Mayıs 2012 Cumartesi

Alışverişin Dayanılmaz Hafifliği:)))

Uzun zamandır İskender Pala kitabı okumayı arzu ediyordum. 'Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk' da alınacaklar listemdeydi ve almak bugüne nasip oldu.
'Maun Suresi Böyle Buyurdu' kitabı ise; Yaşar Nuri Öztürk, Saba Tümer'in programında ısrarla üzerinde durduğu için aklımın bir köşesindeydi nicedir.


Bendeki yün sevdası bildiğiniz gibi değil:) Evin bir odası tavana kadar yünle dolu olsa gözüm doymaz:)


Kedişlere de minik bir oyuncak:)


Aşkım oyuncağına pür dikkat bakarken:) Külkedisi ise güzellik uykusunda:) 


Aşkım öyle sevdi ki yaklaşık 2 saat oynadı:)


Hepinize sevgilerimle.

27 yorum:

  1. ip deme bana kendimi kaybedyorum görünce:))ktaplar da aşkının oyuncağı da harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı durumdayız desene:)))) Çok teşekkürler canım benim:)

      Sil
  2. Okuyancım İskender Pala'ın Katre-i Matemini tavsiye ederim.Okumadıysan oku bence.Yün sevdası bendede var:)) Ama seninki gibi güzel eldivenler örme merakım yok:( seninkiler harika.Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İskender Pala'nın kitaplarını uzun zamandır merak ediyorum ama ilk kez okuyacağım. Önerdiğin kitabı listeme aldım, ilk fırsatta onu da edineceğim inşallah. Çok teşekkürler canım.
      Eldivenlerimi beğenmene pek mutlu oldum, çok zarifsin. Kışa dene bence, örmesi keyifli, süslemesi de ayrı bir keyif:)
      Sevgiyle kal, daima...
      Mutlu pazarlar.

      Sil
  3. Sen yünlere doyumsuzsun ben de kitaplara. Bir oda dolusu kitabım olsa yine de almaya devam ederim herhalde :) Yeni kitaplarını keyifle oku canım. Oyuncağa da bayıldım. Tam da Noktaya almayı düşündüğüm gibi. Dişlerini kaşıması için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah, kitapları hiç söylemeye gerek bile duymuyorum:))) Kitap sevdam ayrı, kitap sayfalarının kokusuna olan sevdam ayrı:) Daha ilkokula gitmezken -fi tarihi de diyebiliriz:)))-, o zamanlar bir çuval kitabım varmış. Tabii resimli çocuk hikaye kitapları. Ağabeyim 1-2 kere okurmuş bana. Sonra ben cümle cümle okuma biliyormuş gibi okuyup, tam yerinde sayfayı çevirirmişim:) Okul yıllarında çoğu arkadaşım için kitap okumak bir işkenceyken benim en büyük zevkimdi. Diyeceğim o ki değil 1 oda dolusu kitap, 1 şato dolusu kitabım olsa gözüm doymaz benim de:)))))
      Çok teşekkür ediyorum canım.
      Oyuncağa bayıldı Aşkım. Tüm gün peşinde koşturdu durdu. Bir de kenarlarındaki siyah aparatlar topu dengeliyor, çok zevkle oynadı.
      Nokta'yı kocaman öp benim için:)
      Mutlu pazarlar canım.

      Sil
    2. Oh öptüm pembiş patilerinden :) Bugün ben de çıkıp bir kaç oyuncak alacağım. Alınca benim tokalarımı rahat bırakır belki :)
      Sana da mutlu pazarlar canım.

      Sil
    3. Öp ablası öp:)
      Bence oyuncaklara çok paralar verme. Çok ender aldığım oyuncakları seviyorlar. Genelde kalın lastik tokalar ve folyodan yapılmış toplar tercihleri:) Para bayılıp aldığın oyuncakların yüzüne bakmıyorlar:) Folyo varsa evde, boğazına kaçmayacağı (Allah (c.c.) korusun) orta büyüklükte toplar yap, bak nasıl oynuyor:) Tokanı da at yere:)))
      Öpüyorum:)

      Sil
  4. keyifli okumalar canım benim ya nasıl şeker bakıyor cicisine öyle:) BADEM paşa iki gündür altkatta ki evde yukaruda boya badana var kokudan nefret ediyor bu sabah boyacı abiyi görünce nasıl homurdanıyordu görmelisin:)) iş uzamadan indirdim kendisini ortalık toplandıkça bir yerlerden sıkışmış oyuncaklar çıkıyor özelliklede benim ortalıktan kaybolan havlu saç tokalarım:))))öptüm sizleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim. Ah kıyamam ben Bademime:) Haklı ama beyaz pamuğum, rahatsız olmuştur kokudan:)
      Bizde de durum aynı, dipten köşeden neler çıkıyor neler:) Oyuncakları yetmiyor bizim eşyalarımıza el atıyor yaramazlar:))
      Öptüm kocaman:)

      Sil
  5. kedicik!!!:))Yerim seni1:)
    İ.P. kitabını zevkle oku, ben de çok severek okumuştum, Yaşar Nuri Hocanın kitabını kendisinden çok duydum ama alıp okumadım henüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkım sana mutluluk mırkkklarını gönderiyor ablası:)
      Çok teşekkür ediyorum.
      Mutlu pazarlar.

      Sil
  6. merhabaa...kitabı görünce yazmadan edemedim.İskender Pala başlangıcı için ağır bir kitap seçmişsin diyebilirim.Kimi duyduysam kitabı yarım bıraktığını söyledi :( ama aksine ben bayıldım.Tekrar okumayı düşünüyorum.Divan edebiyatını seviyorsan kitapta o dönemi geziyorsun adeta leyla ile mecnunun hikayesiyle..İçine alıyor insanı.Katre i matem ise çok sürükleyici.2 kez okudum onu da.Bu arada OD u da öneririm.Yunus Emre ye hiç bakmadığım gözle bakmamı sağladı bu kitap.Hak aşığı bir halk ozanı iken bambaşka yerlere çıktı benim için.Bir de Cem sultan vardı okuduklarımdan.Tarihi sevenler için o da güzel bir kitap.Neyse çok yazdım ,sözkonusu kitaplar olunca dayanamıyorum galiba:)) diğer kitap hakkında hiç bir fikrim yok tv izlemediğimden sanırım :)) sevgilerimi bırakıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Değerli yorumun ve önerilerin için çok teşekkür ederim. Kitap beni kendine çağırdı, etki alanına aldı diyebilirim:) Umarım ben de zorlanmadan ve keyif alarak okurum. Sırayla diğer kitapları da edineceğim inşallah.
      Sevgiyle kal, daima...

      Sil
  7. İki kitabıda merak ettim ben şimdi,en kısa zamanda alırım.O yünlerle ne güzel eldivenler örersin sen şimdi.Mesela baykuş serili eldivenler olsa ne güzel olur kışa hazırlık:)) Aşkımın oyuncağıda çok güzelmiş :)) sevgiler canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok merak ediyorum:) Aslında Zar Adam'a başlamayı düşünüyordum ama şimdi çok kararsız kaldım:)))
      Baykuşlulardan bire süre giderim sanırım dediğin gibi:) Canımsın, teşekkür ediyor ve kocaman öpüyorum seni:)
      Mutlu pazarlar:)

      Sil
    2. Aşkım da oyuncağına bayıldı ablası:) Dünden beri peşinden koşup duruyor:)))

      Sil
  8. Yaşar Nuri ÖZtürk'ten sebebini tam açıklayamayacağım şekilde hoşlanmıyorum nedense:)İYİ okumalar.Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk ise bayıla bayıla okuduğum bir kitaptı.Gereksiz uztılmış,sıkıcı falan filan gibi yorumlar duydum okumadan önce ben de.Ama tam tersi ben çok seve seve okudum.Çok beğendim.Umarım sen de beğenirsin.Keyifli okumalar.Aşkım çok beğenmiş belli bakışlardan ona da keyifli oynamalar:) Bizim delilerin de var birsürü ıvır zıvır oyuncakları inatla erik ya da şişe kapağı çalıyorlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk kez okuyacağım Yaşar Nuri Öztürk'ün bir kitabını. Ama tv'de gördükçe izlerim:) Bağıra çağıra, sinir harbi içinde cevaplamasa da soruları:)))
      Haklısın, kitapla ilgili olumsuz yorumları ben de okudum ama nedense kitap beni etkisine aldı ve ilk bunu okumalıyım diye düşündüm. Beğeneceğime inanıyorum, inşallah da öyle olur:)
      Oyuncak yaratma konusunda çok yaratıcılar:))))
      Sevgiler:)

      Sil
  9. İskender Pala okunası bir yazardır, Bende bu kitabını okumadım, bittiğinde paylaşırsan sevinirim :)

    Okuyanım Aşkım öyle şekerki, insanın sevesi geliyor inan, maşallah ona :) oyuncağıyla nasılda ilgiyle oynuyor bakarmısın? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde çok merak ettiğim ve okumayı arzu ettiğim kitapları alır ama okumayı ertelerim. Kendimce heyecan yaratıyorum diyelim:)) Bir İskender Pala'nın bu kitabını bir de Murathan Mungan'ın Şairin Romanı'nı çok merak ediyorum. Ama gözümün göreceği yere koydum kitapları, şimdikik sadece seyrediyorum:) Gittim Zar Adam'a başladım bugün:)
      Okuduktan sonra pek tabii keyifle paylaşırım canım.
      Aşkım adına teşekkür ederim ablası:) Sana şımarıklık patisi sallıyor:)
      Sevgiler.

      Sil
  10. canım yeni kitaplarını afiyetle oku,alıntılarını çok merak ettim şimdiden
    dün pazar günü D&R ye gittim ^Savaşçı Kedileri sordum ellerinde yokmuş sipariş ederiz dediler ,sabırsızlıkla bekliyorum bir de yeni kitaplar aldım istediğim bir kitap vardı Tozun Gizli Hayatı Hannah Holmes in bitirdiğimde paylaşırım istersen
    bir ara bende tığ işiyle örgüye merak saldım ondan kalan baya ipim var birazını annem değerlendiriyor ,bu arada bebek saçları için de ben de duramıyorum hoşuma giden bundan iyi saç olur dediğimi de hemen alıyorum
    Aşkının oyuncağını ben de sevdim ilginç bir tasarım ,nasıl da tatlı oynuyor yerim onu
    sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Fatoşcum.
      D&R satış fiyatına baktım, 10.99 TL yazıyor. Ben aynı kitabı Media Markt'an 4.90 TL'ye almıştım. Yakınlarında Media Markt varsa bir oraya bak derim, indirimli kitaplar standı vardı.
      Netten bahsettiğin kitabın arka kapak yazısını okudum, enteresan bir kitaba benziyor. Okuduktan sonra paylaşımını heyecanla bekleyeceğim canım.
      Diktiğin bebeklerine minik çantalar da örebilirsin:) Yazlık böyle:))
      Öpüyorum canım:)

      Sil
    2. 15 tl dedi bana bayan tamam getirin dedim Media Mark aklıma gelmedi ,giderken bir uğrayayım ,bu arada getirirlerse ayıp olmaz mı diyede düşünüyorum
      dur bakalım canım bekleyeyim Media Mark dada olacağı kesin mi bir bakayım
      çanta fikri güzel ,yeni bir bebek daha yaptım eve gidince yüzünü boyayacağım ,bir de çanta öreyim nasıl olur bakalım
      sevgiler canım ve bilgilendirdiğin için de sağol canım öptüm

      Sil
    3. 10.99 TL belki netten alış fiyatıdır, % 27 indirimli fiyatıymış. Bence daha uygun fiyata bulursan öyle al, neden ayıp olsun ki, sonuçta orası bir kitabevi mutlaka alıcısını bulur getirdikleri kitap da. İnşallah indirimli kitaplar kalmıştır Media Markt mağazalarında.
      Yeni çalışmanı merak ettim şimdiden:)
      Öpüldün:)

      Sil
  11. kitaplarını iyi okumalar canım benim :))

    YanıtlaSil