11 Temmuz 2012 Çarşamba

^-^ Ben Bu Kedicik ve Fareciği Çok Sevdim:))

Süper yürekli, süper güzel insan sevgili supercellma'dan beni çok mutlu eden bir paket aldım. Aslında neredeyse 2 haftadır buluşmak için bekliyoruz tatlı kedicik ve farecikle ama posta annemin evine gitti ve biz de anca buluşabildik:) 
Bu şeker mi şeker, güzel mi güzel kupayı gördüğü an ben aklına gelmişim ve sürpriz yapmak istemiş. Ne denli mutlu olduğumu, nasıl heyecanlanıp sevindiğimi beni az çok tanıyan ve yapımı anlayanlar anlayabilir:))) 
Bunca yaşadığım tersliklerin içinde böylesi güzellikler ve mutluluklar benim hayata dört elle sarılmamı ve asla umutsuzluğa kapılmamamı sağlıyor. Biliyorum ki Rabbim beni seviyor. Seviyor ki karşıma sizler gibi güzel insanlar çıkarıyor. Bana ışık oluyorsunuz, yol oluyorsunuz. Yüreğime çöreklenen sıkıntıları iyi niyetinizle ve güzel yüreğinizle silip süpürüyorsunuz.
Sevgili Selma çok çok çok ama gerçekten çok teşekkür ediyorum. Hayatı yaşanılır kılan sizler gibi güzel insanlar oldukça umut her zaman var olacaktır. 
Dilerim her şey gönlünce olsun.



Sevgilerimle...

15 yorum:

  1. çook sevimli:)
    güle güle kullan cnm.

    YanıtlaSil
  2. Orman manzarasında da bir başka güzel çıkmış canım fotosu :) en keyifli kahvelerini, çaylarını içmeni canı gönülden diliyorum. Yüzündeki gülümsemenin kaynağı olabildiysem, bu yazdıklarını ucundan bile olsa hakedebildiysem ne mutlu bana :)

    kocaman sevgiler canım

    YanıtlaSil
  3. Öyle içten anlatmışsınki duygularını Okuyanım. Sevimlimi sevimli kupan öyle güzelki bayıldım :) arkadaşımız çok zevkliymiş, güle güle kullan canım benim...

    YanıtlaSil
  4. Bayıldım çok güzel:)) hemde kedili:) hayatta herşey istediğin gibi olsun,pozitif düşün herşey inan yoluna girecektir.Not : ben kime diyorumki sanki benim için herşey yolunda:)hepimizin problemleri var canım benim,kiminki dört dörtlük ki...Kendine iyi bak kahveni kedili fincanına koy o güzelim doğanın tadını çıkar,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Yaşasın dostluk ve arkadaşlık!

    Kupa çok şirin:)))

    YanıtlaSil
  6. Tam sana göreymiş bu kupa, güle güle kullan...sevdiklerin hiç eksilmesin etrafından, güzel insan:)

    YanıtlaSil
  7. Okuyancım kupanı güle güle kullan, gerçekten çok tatlı:)

    YanıtlaSil
  8. süper Selma'ya bu güzel sürprizle seni mutlu ettiği için ona kocaman sevgiler
    duygularını o kadar güzel anlatmış sın ki canım bize söyleyecek söz bırakmamış sın ve eminim çoğu blogdaşımız nerede bir kedi görse seni aklından geçirmemeleri mümkün değil ve çok şanslısın canım
    öptüm kocamanın dan sevgiler

    YanıtlaSil
  9. şanslı insan güle güle kullan kedicik&farecikli kupanı:))
    zevklidir, iyi yürekli supercellma:))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. çok çok sevimli bir kupa buu!iyi günlerde kullanman dileğiyle.. supercellma çok ince bir şey yapmış..

    YanıtlaSil
  11. Güzel kalpli arkadaşım benim, güle güle kullan hediyeni:)

    YanıtlaSil
  12. Tam senlik bir hediyeymiş gerçekten:)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Selma sana yine yeni yeniden sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. İlk doğum günü hediyemi senden aldım, ilk senin paketini açtım ve inan bana yüzüme gülücükler, yüreğime neşe kattın.
    Ayrıca tüm güzel yorumlarınız için hepinize de gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum.
    Mutlu kalın, sevgiyle kalın, daima...

    YanıtlaSil
  14. duygularını ne güzel ve yalın ifade etmişsin.yüreği güzel arkadaşım güle güle kullan ...

    YanıtlaSil