27 Ağustos 2012 Pazartesi

Tavsiyelerinize Çok İhtiyacımız Var *

Çoğunuzun bildiği üzere bir seneye yakındır taşınma planlarımız var. Ve nasipse iki ay içinde artık taşınmayı gerçekleştireceğiz. 
En büyük sorunumuz ise nakliye şirketi. Daha önce deneyip memnun kaldığınız veya çevrenizden duyduğunuz, güvenilir ve iyi şehirler arası nakliye firmaları varsa, sizlerden tavsiye bekliyorum.
İnternet üzerindeki araştırmalarımda Tepe Nakliyat biraz içime sindi gibi ama sadece net üzerinden olmaz tabii:)
Hepinize yardımlarınız için şimdiden kocaman teşekkürler^-^


15 yorum:

  1. taşınmak zor zanaat ayşım.ben çok ii bildiğim için Allah şimdiden yardımcınız olsun diyorum.izmirde olsaydın önerirdim ama oraları bilemiyorum tabiki.kolay gelsin canımcım öptümm

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ayşım selam.. Taşınmak berbat bir iş çok iyi biliyorum. Nasipse ben de kasım ayında emekli olup sevgili anneciğimin yanına taşınacağım. Sana tavsiyem sakın 3 lira beş liradan çekinme. Adı bilindik iyi bi r taşıma şirketi bulmaya çalış. Yoksa ucuz diye bir şirket ile anlaşırsın vallahi rezil ediyorlar. Ben isim bilmiyorum zaten hatay da da nerden olsun.. Ama sen iyice bak çok tanındık bilindik bir firma ile anlaş.. Pahalı olacaktır ama eziyet çekmezsin inşaallah..
    Allah yardımcınız olsun kardeşim...

    YanıtlaSil
  3. taşınmak mı çok fena sabırlar diliyorum size. biz 2 ay önce Denizliden Kırklareliye taşındık. Zararsız ilk taşınmamızdı diyebilirim. Daha önce nakliye firmalarıyla işlerimi hallederken bu kez İstanbuldan Denizliye mal getiren bir kamyon şoförüyle anlaştık. dönerken boş gitmeyip eşyalarımızı da götürdü :) Hem daha uygun hem daha garantili. Tabi bir kişi kamyon şoförünün yanında yolculuk yapmak zorunda kaldı. :) bi seçenek olur belki bu da ^^

    YanıtlaSil
  4. merhaba,
    benim babamlar bu işi yapmakta http://www.basarlarnakliyat.com/index.html bu internet adresleri. ilgilenirsen pinarbasar1@gmail.com iletişime geçebiliriz. sevgiler,

    YanıtlaSil
  5. Ayşıncığım Allah kolaylıklar versin,hayırlısıyla inşallah sağ salim taşınırsınız
    sigortalı şirketleri tercih ederseniz sizin için daha iyi olur ,umarım kaliteli ve güvenilir bir firma bulursunuz
    güç olmasında geç olsun derler hayırlısı bakalım nihayet taşına biliyorsunuz canım ,inşallah huzurlu mutlu bir yuva olur
    tekrar kolaylıklar gelsin canım öptüm :)

    YanıtlaSil
  6. Canım,eşyalarınızı,özellikle çizilecek olanları mümkünse kendiniz ambalajlayın.becktovintage 'ye katılıyorum üç beş lira fazla verin kaliteli firmaya taşıtın.Bir arkadaşım ucuz bir firmayla çalışmıştı,buzdolabının kapağını içine geçirmişler ve daha bir sürü zarar ...Aslında sigorta yapan şirketlerde var.
    Allah kolaylıklar versin,her şey gönlünüzce olsun,yolunda gitsin ,öptüm canım:)

    YanıtlaSil
  7. ben taşınma işinden ağzı yananlardanım,o yüzden tavsiyede bulunamıyorum canım,kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  8. Ayşimcim demek hayallerin gerçek oluyor umarım sizin için iyi olur her şey...Dilediğinizce ve kolay olur
    .Allah yardımcınız olsun.
    Bu durumda sigorta yapan bir şirketle anlaşmakta fayda var sanıyorum ama önerebileceğim bir şirket ne yazık ki, bilmiyorum canım.
    İnşallah en iyisine rastlarsınız...Ne tarafa yolculuk merak da ettim ama sen uygun bir zamanda paylaşırsın, biliyorum:)

    YanıtlaSil
  9. göztepe nakliyat biraz pahalıdır ama çok iyilerdir.

    şimdiden kolay gelsin

    yildizlimakyaj.blogspot.com (çekilişime beklerim;)

    YanıtlaSil
  10. Iyyyyyk taşınmak. Şu anda aynı durumdayım. Oğlumun yokluğundan yararlanıp, onun odasını ayıklanıp tasnif edilmiş giysiler, yastık, yorgan, örtü, perde vs dolu hurçlarla dekore ettim. Üzerlerine etiketler yapıştırdım. Aksi halde, yeni evde neyin nerede olduğunu hatırlama imkan yok. Beşinci dakikaya kalmaz fıttırırım. İki hurç dolusu giysi ayırdım, yıkadım ütüledim, bir yerlere gönderdim. Kendimizce değerli kırılacak eşyaları Haluk koliledi. Hobi odamda geçirdiğim iki gün sonunda, hobi mobi diye, delirmişim de farkında mı değilim acaba diye şüphelere gark oldum. Perdelerin önemli bir kısmını yıkadım. Halıların küçüklerini sildim, kollarım şişti. Veeee daha bir sürü işim var. Üstelik ofis işlerim de çok yoğun. Bundan sonrasını nakliyeciler halletsin. Bu nakliye şirketi ile ilk tanışmamız olacak. Planımız önümüzdeki cumartesi taşınmak. Bizim taşınmamız sizden önce olursa, ve de memnun kalırsam haber veririm. Gerçi biz şehir içinde mekan değiştiriyoruz ya, bilmem size faydası olur mu? Ay ben ne ters insanım, yorulunca çeneme vuruyor, destan yazmışım :)))
    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  11. Okuyanım sana şimdiden kolay gelsin canım.Gönlüne göre taşınıp, yerleşirsin inşallah.Taşınma deneyimim olmadığı için taşıma şirketi konusunda yardımcı olamayacağım için üzgünüm canım.Herşey yolunda gitsin.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Ayşım`cım umarım iyi bir tane bulursun.
    Biz çok taşındık ama nakliye şirketleri konusunda tavsiye edebileceğim yok maalesef. Hepsi kötüydü!

    YanıtlaSil
  13. Her birinizin yorumu benim için çok değerli. Çünkü ilk kez taşınacağız ve bu yüzden endişeliyim. Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için gönülden teşekkür ederim.
    Umarım sorunsuz ve sağ salim atlatırız bu zorlu süreci.
    Sevgilerimle^-^

    YanıtlaSil
  14. Ben şimdiye dek en az 25 kez taşındım ama hep kendimiz koliledik taşıttık. Şirketlere güvenemediğimden biraz da geçmişte Anadoluda seçenek yoktu. Ama genel tavsiyelr hep iyi şirket yönünde oluyor. Sözleşmeyi dikkatli yapmak da önemli.
    Kolay gelsin ve gideceğin yerde karşılaşacağın insanlar senin değerini bilsin,mutlu ol dileklerimle ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve değerli dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim.
      Sevgilerimle^-^

      Sil