23 Aralık 2012 Pazar

Kitap, Müzik, Film vs. vs.:))))

Kitaplara geçmeden önce kedişler ^-^ Bahçedeki kedişler için Fazıl iki korunak yapmıştı ancak şiddetli yağmurlarda içleri bir şekilde ıslanıyordu. Biz de geçen gün minik köpek evlerinden aldık. Sizler için de poz verdiler:))) 



3. D&R alışverişimden dün elime geçenler... Yine ayraç koymamışlar:)))



*Filler İçin Su - Bir vakitler kurumusguller blogu vardı, sevgili orkidela'nın. Onun paylaşımında gördüğümden beri almak istediğim bir kitaptı.

* Aylak Adam - Beyaz Kitaplık blogunun şuradaki paylaşımından beri almak aklımdaydı.


* Cadı - Kitap Bahçesi sevgili delikitap burada paylaşmıştı ve o günden beri alınacaklar listemdeydi.

* Ölmeden Önce Ölünüz - Sevgili serrose'nin buradaki paylaşımından sonra listeme eklenmişti.


* Evsiz - Sevgili ve çok değerli Nalan Hanım'ın (http://nalanevi.blogspot.com/) damadının yazmış olduğu kitabı buradaki paylaşımından beri almak istiyordum. Fazlasıyla geciktim ama sonunda kavuştum:)
Ayrıca İbrahim Altay her cumartesi saat 20.10'da A Haber'de 'Uzun Hikaye' isimli programı hazırlayıp sunuyor. (www.ahaber.com.tr)


* Başı Bozuk - Kitaptan, yazarının Vikitap kanalıyla attığı mesaj sayesinde haberim oldu. Arka kapak yazısı da hoşuma gitti ve hem destek olmak hem heyecanına ortak olmak hem de kalemiyle tanışmak için hemen sipariş verdim.


Yozlaşmamış Kedi - Uzun zamandır alınacaklar listemde olan bir kitabı daha almış olmanın mutluluğu içindeyim ^-^


* Ve Fazıl'ın seçimleri,
Özellikle Chris de Burgh benim için:)


* Netten almak yetmedi, bir de D&R mağazasına gittik:) Ancak şube çalışanları pek suratsız bunu da yazmadan edemeyeceğim.

Fazıl daha önce izleyip pek beğendiği filmi arşivine eklemek istedi. 


Ben de dergi aldım.


* Careefour'da her zaman çok ucuz fiyata cd ve dvd'ler oluyor. Daha önce de almıştık ama henüz seyretmeden yeniden topladık birkaç tane. Ancak denediğimizde çoğu bozuk çıktı!!!

-Hayata Yeniden'i dvd okumuyor bile!


* Bu film eğlenceli ancak seslendirmeyi öyle kötü kaydetmişler ki konuşulanları anlamak mümkün değil. Müzik son derece yüksek, konuşmalar arada fısıltı halinde geliyor!


* Henüz sadece 'Arabalar' dvd'sini izledik. Daha doğrusu izlemeye çalıştık. Çünkü yarıya kadar gayet normal sonrasında dvd takılıyor!


* Kuru boya kalemlerim ^-^


Herkese sevgilerimle ^-^
Mutlu pazarlar:)

20 yorum:

  1. Öncelikle; Başı Bozuk Kitabına desteğiniz için teşekkür ediyorum. Blogunuza arada uğrayacağım, sık kullanılanlara ekledim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ediyorum. Nice kitaplara imza atmanız dileğimle.

      Sil
  2. Kitaplarını iyi günlerde okuyun. Ölmeden önce ölünüz güzel bir kitap, bizim dinimizde de önemi mevcut zaten bu konunun.
    Köpel evleri de güzelmiş, bende bahçeli bir ev de yaşıyorum ama böyle hiç düşünmemiştim.
    Kedileri düşündüm ama bahçeye köpek girmediği için böyle bir şey yok. Kediler babamın ardiyesinde keyif görüyorlar, kapının yanında bir delik var onların kullandığı o kadar
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.
      Kitaplardan henüz üçü bitti, dördüncüsünü de okuyorum:)
      Kışın sitede daha az insan kaldığı için kediler bahçeye doluşmaya başladı:)
      Sevgilerimle ^-^

      Sil
  3. hepsi çok güzel canım, ben tabi ki en çok kitaplarını beğendim , keyifle okumanı ve aldığınız herşeyin keyfine varmanızı dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler.
      Sevgilerimle canım:)

      Sil
  4. Evinizin deniz manzarası muhteşem güle güle oturun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim daimi olmasını nasip etsin. Çünkü İstanbul'dan buraya kiracı geldik:)

      Sil
  5. Başı Bozuk adlı kitabını bende almayı düşünüyorum. D&R a sordum daha gelmediğini ama bu hafta ellerinde olacaklarını söylediler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de D&R'dan aldım.
      Keyifli okumalarınız olsun ^-^

      Sil
  6. Kitaplar filmler ne kadar güzel :) Filler İçin Su filmini izlemiştim ben ve çok sevmiştim. Kitabını okumadım. Keyifli okumalar ve seyirler diliyorum canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Aslıcım.
      Önce kitabını okuyup sonra ben de filmini izlemeyi düşünüyorum:)
      Sevgiler ^-^

      Sil
  7. canım yüreğine sağlık üşümeyecekler minikler:)

    YanıtlaSil
  8. köpek evleri ne kadar güzelmiş.oh artık ıslanmazlar.kitaplar yine ilginç ve iştahımı kabartacak kadar güzel görünüyorlar.ve sana cidden bravo.kimden ne zaman tavsiye aldın vs nasılda hatırlayıp zarifçe hatırlatarak yazıyorsun.bravo.keyifli okumalar ayşınım.cd lere gelince o olayı bende çok yaşadım.gıcık oluyorsun.eve gelip bir heves izlemek isterken ya takılıyor ya ses gelmiyor vs.zaten bu yüzden indirimli satıyorlar galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evi önce yere koymuştuk bir baktık şiddetli yağmurlarda merdiven basamaklarından seken yağmur suları içine giriyor:) Biz de masanın üstüne koyduk:)
      Canım arkadaşım ne kadar naziksin, seni tanıdığıma her gün yeniden memnun oluyorum. Çok teşekkür ederim.
      Geçen gün Carrefour'a giderken filmleri ve fişi yanımıza almayı unutmuşuz yoksa kafalarına atacaktım:))))) -şaka tabii:)-
      Sevgilerimle ^-^

      Sil
  9. Cadı hariç bütün kitaplar benim de almak istediklerim, boyalar harika. Kedicikler için evi ne güzel düşünmüşsünüz,Allah razı olsun.Sokak kedilerini bukadar düşünmen inan duygulandırdı beni, iyi ki varsınız.Keyifle oku,dinle,izle,kullan tatlım:) Hepsi hayırlı olsun.Suratsız mağaza çalışanları diyince benim aklıma da burada olan Teknosa geliyor, sırf çalışanlar yüzünden nefret ediyorum Teknosa'dan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğum kitaplardan ikisini takaslık kitaplarıma ekleyeceğim, bir ara göz atarsın:)
      Canım Allah (c.c.) senden de razı olsun, çok teşekkür ederim.
      Çalışan elemanlar ilgisiz ve bir de suratsız olunca benim de ayağım gitmiyor bir daha o mağazaya.
      Sevgiler canım:)

      Sil
  10. Okuyancım yine çokı güzel kitaplar seçmişsin güle güle oku:) ben en çok "yozlaşmamış kedi"yi merak ettim, Filler İçin Su'nun da filmini seyretmiştim, romantik ve ilginç bir filmdi, bakalım kitabı nasılmış?:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Erencim. Yozlaşmamış Kedi'nin kapağını ve içindeki çizimleri sevdim bir tek. Onun dışında pek hoşuma gitmedi açıkcası.
      Sevgilerimle ^-^

      Sil