19 Ağustos 2013 Pazartesi

Park Güell - Barcelona

Barcelona'ya gidiş sebebimiz olan Ian Bairnson ile buluşma ayrıntılarını okumak için buraya,
Sagrada Familia fotoğrafları için de şuraya lütfen:)
Maalesef hava oldukça kapalıydı. Hatta sonra öyle bir yağmur başladı ki arabaya zor attık kendimizi:) Park Güell sonrası Sagrada Familia'ya geçecektik ve kulelere de çıkacaktık. Kulelerden birine yıldırım düştüğü için ziyarete kapattılar kuleleri. Burada anlatmıştım. 
Kapalı havada geneli Fazıl'ın objektifinden fotoğraflar... Bir iki tanesi de benden:)


Azıcık da bizden:)


Sevgilerimle...

6 yorum:

  1. Binalara hayran kaldım ,ilginç:) paylaşım için teşekkürler ,sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  2. ay ay ne dıyım kı barcelona postuma baktım hemen nasıl gezmısım bende..ne guzel deılmı bayıldım ve favorı sehrım oldu....mutlu gezmıssın sende ne sahane

    YanıtlaSil
  3. Nasıl değişik bir mimari.. Çok güzel yerlermiş.. Polonya da staj yaparken yurttaki oda arkadaşım Barcelonalı bir kızdı adı Esmeralda.. O kadar çok anlatırdı ki Catalanca bile birkaç cümle öğrenmiştim kendisinden.. Çok çok sıcak kanlı insanlar. Bir de Arkadaşım o zamanlar Hayvanat Bahçesi Veterineri olmak istiyorum demişti bana hiç unutmuyorum...:))

    YanıtlaSil
  4. İlk fotoğraftaki bina Hansel ile Gratel'deki cadının şekerden ve çikolatadan olan evi gibi duruyor! Harika bir mimari :)

    YanıtlaSil
  5. hiç merak etmediğim yerlerden biriyken bak şimdi merak eder oldum.ne güzel kareler.devamını diliyorum hem sana hem bana:)

    YanıtlaSil