19 Ağustos 2013 Pazartesi

Sagrada Familia - Barcelona

Haziran ayında Fazıl ve benim için çok önemli bir seyahat gerçekleştirmiştik. Önemini ve ayrıntılarını daha önce burada paylaşmıştım.
Sonrasında araya bir sürü başka şey girdi ve fotoğrafları paylaşmaya fırsat bulamadım.
Önceliği Sagrada Familia'ya verdim. Sagrada Familia'nın mimarı Antoni Gaudi'nin eserlerinden etkilenen The Alan Parsons Project 1986 yılında 'Gaudi' isimli albümlerini piyasaya sürmüşlerdir. Grubun onuncu albümüdür. Biz de grubun gitaristi Ian Bairnson'la buluşmaya gittiğimizden ve grubun da sıkı hayranları olduğumuzdan ilk ziyaret edilecek yerlerin başında Sagrada Familia ve Park Güell geliyordu.
Fotoğraflara bakarken grubun 'La Sagrada Familia' şarkısı size eşlik etsin isterseniz:



Sagrada Familia'ya giderken inanılmaz bir yağmur yağmaya başladı. Hatta kulelere çıkmak için de bilet almıştık ama kulelerden birine yıldırım düştüğü için ziyarete kapattılar ve kule biletlerimizi iade ettiler. Şansa bakın:)
Katedralin içini ve müze kısmını gezip dışarı çıktığımızda güneş karşıladı bizi. Hem güneşli hem yağmurlu fotoğraflardan ekliyorum... 
Fotoğrafların çoğu Fazıl'ın objektifinden. İçlerinden birkaç tanesini ben çekmişimdir ancak:)



Müze kısmından birkaç fotoğraf...


Yağmurlu hali...


Albüm de budur:)



4 yorum:

  1. eski eserler artık yok
    şimdi kutu kutu yapılar :(

    YanıtlaSil
  2. cok guzel cok.....sehır efsanesı hıkayesı ve bıtmeyen kılıse unvanı ıse ıyı ce cekıyor bızı oraya.... barca favorımm:)

    YanıtlaSil
  3. enfes fotoğraflar.şansızlığıklar olsada keyifli olmuş belli.

    YanıtlaSil