8 Aralık 2013 Pazar

♥ Bodrum Bodrum ♥

Aşkım, Külkedisi, Isaac veeee karşınızda Bodrum:)
Bu yakışıklı minik bizim evimizin 4. kedisi ^-^
10 gün kadar önce çok şiddetli yağmur sonucu bahçe kedilerimizden Gece'nin iki yavrusunu boğulmuş bulduk. Yaşadığımız üzüntü sonucu çok ıslanmış olan Bodrum'u kurusun diye eve aldık. Bodrum'un annesi de yine bizim bahçe kedilerinden. İki kardeşi var. Ama doğduğundan beri kardeşlerinin yarısı kadar anca büyüdü, minik kaldı yani.
Bizim eve giren kedi bir daha çıkmaz:) O yüzden dördüncü kedimiz olarak bizimle hayatı paylaşmaya başladı. Diğer üç kedimizin isimlerini ben koymuştum, bu sefer Fazıl isim babası oldu:)
Henüz diğer kedilere ve bize alışma sürecinde.
Bodrum'dan herkese mırkk mırkkklar ^-^

not: fotoğrafların hepsini cep telefonu ile çektiğimden istediğim netlik yok maalesef...



Pencerenin diğer yanındaki kediş Bodrum'un kardeşi Bıyık ^-^


5 yorum:

  1. Ben aslında pek kedi seven bir kişi değilimdir, küçüklükten kalma birşey olsa gerek hep tırmalaya tırmalaya canımı acıttıklardı:) Ama İnstagramda da sizin kedileri gördükçe inanılmaz sevmeye başladım. Bildiğiniz karakterleri tanımaya başladım bide üstüne kafamda yorumlar yapıom görseniz:) Aaa bodrum daha alışamamış, ,isacla aşkım kanka, külkedisi çok hanım gibi:) İnanın benim bile kedi besleyeseim geldi. Ve kedilere koyduğunuz isimlere bayılıyorum, çok yaratıcı.
    Bende bodruma hoşgeldin diyorum.
    İsac'ı da çook çookk öpüyorum;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. oyku sizin eve bayılırdı kesin.4 tane kedi tam istediği gibi.anne her renk kedi alalım mı diyor bana.sarı,gri,beyaz,siyah...
    bodruma bayıldım.hoşgelmiş sefa gelmiş.çok güzel ve şanslı pisicik:)

    YanıtlaSil
  3. öykü sizin eve bayılırdı kesin.4 tane kedi.en sevdiği hayvan.anne her renk kedi alalım mı diyor bana.bodruma bayıldım.hoşgelmiş sefa gelmiş.cok güzel ve şanslı pisicik:)

    YanıtlaSil
  4. Bodrum'u çok sevdim.. Çok karakterli bakışları ve ilginç bi ifadesi var.. Sanki iki dkya konuşacak gibi hani bööle sözü alacakmış gibi:))) Ne mutlu ona evi var artık.. Sevgiler ayşımcım..

    YanıtlaSil