19 Temmuz 2014 Cumartesi

Ayşım - Fazıl Mırkhanesi'nden Son Haberler:)

Mırk mırkkk tanışalım mııı?:)))
İki ayaklıların dünyasında bana ve bana çok benzeyen kardeşime henüz isim konmadı. Fazıl mırkkı koyacakmış, bekliyoruz bakalım.
Diğer iki kardeşimin isimleri kondu, onları Ayşım mırkkkı koydu.


Biz dört kardeşi ağzı kapalı bir kutunun içine hapsedip ölüme terketmişler... Mırnav dünyasında buna bir anlam veremedik. Veterinerin dediğine göre henüz üç haftalık falanmışız. Acaba bizim varlığımız dünyaya nasıl bir kötülük getirirdi ki bizi yok etmek istediler?!
Bu haftalığımızda şunu öğrendik ki: Bazı iki ayaklılar çok kötü... çok acımasız... çok cani... çok fena... hatta ve hatta çocukları bile öldürüyorlarmış... o derece kötüler yani...
Neyse bizi bir ağabey Allah'ın (c.c.) izniyle buluyor ve Ayşım-Fazıl Mırkhanesine getiriyor. Neyseki burada iyi karşılandık. Ev halkı iki iki ayaklı, beş mırkk mırkkk ^-^
Fazıl mırkı hemen gidip yavru yaş kedi maması aldı. Tavukluymuş, tadı da güzeldi hani:) Bir güzel karnımızı doyurduk.


Şaşkınlık içinde etrafı izlemeye koyulduk dört bir yandan.


Kardeşim Kültüy ^-^ 


Hepimiz çok harekeli olduğumuzdan zapturapt altına alabilmek adına bahçe kedilerinin evlerinden birini yıkayıp getirdi Fazıl mırkı.
Onu diklemesine koyup bizleri de içine yerleştirdiler.
Bu arada azıcık da yumurta verdiler.


Açıkcası sonra biraz canımız sıkıldı. Ne gerek varsa veteriner çağırmışlar. Fıs fıs üstümüze sıkıp masaj gibi tüylerimize yedirmeler, ağzımızdan şırıngayla ilaçlar yutturmalar... Kısa sürede gitti de rahatladık.

Fazıl mırkı menümüzü çeşitlendirmek için bundan almış:


Tatmamak kabalık olur:)


İşte arada yine yumurta falan...


Kültüy sizler için poz verdi 


Fazıl mırkı pet shopa bizim için büyük bir kafes sipariş vermiş. Geniş geniş takılalım diye:) Bakalım yarın gelecekmiş ama beğenmezsek geçmeyiz oraya:)

Şimdilik balkona güneşlenmeye taşıma kabıyla çıkıyoruz.


Tanıştırayım bu Spock ^-^


Neyse nazar değdirmeyin kardeşlerime:)


Güneşlenirken azıcık şımardık:)


Acaba benim ismim ne olacak?


Amaaan taktıkları ismi beğenmezsek seslenseler bakmayız, biz de onları takmayız:)))


Şimdilik bizden haberler bu kadar.
Mırk uykular ^-^

4 yorum:

  1. Canım ya sizler de en az bu minikler kadar Melek'siniz! Esini de seni de yürekten kutluyorum. Nasıl kalptir bu böyle ve bu içten sevgi bloğun ver köşesine öyIe güzel yansıyor ki...

    YanıtlaSil
  2. Diyorum ya siz muhteşem bir ailesiniz. Kedilerin süper kahramanısınız. İyi ki varsınız. Allah razı olsun , hep dua ediyorum size. Allah gönlünüze göre versin , hatta öyle güzellikler versin ki siz bile şaşırın :)

    Dört minik canavarı da kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ayy pek miniklermiş yazıkkk..
    insanlar ne siter ki miniminnacık şeylerden.
    Çok teşekkür ederim size.
    böyle iyi yürekli insanların varlığını bilmek umut veriyor..

    YanıtlaSil
  4. Benim Canım Spocky'm kara böcüğüm küçükken de tatlıymış maşaAllah ☺️ Yazının stiline bayıldım, sahiden mırklar anlatıyor gibi hissettim☺️ Bir solukta okudum. Her biri ayrı ayrı sevimli yaramazların. Yalnız yıl 2014 kutulara kedi hapsedenler yıl 2019 tavukla köpek zehirliyorlar. İnsanoğlunun kötülüğü hiç değişmiyor Allah'ım bizi her daim iyilerden etsin ve merhametsizlerle karşılaştırmasın. Fazıl beyden de senden de Allah razı olsun güzel arkadaşım ☺️��

    YanıtlaSil