11 Haziran 2016 Cumartesi

Defter ve Kitap Alışverişim...

Aldığım bir kararla bundan sonra kitap alışverişlerimi genel olarak internet kitapçılarından yapacağım. Sadece özel indirimlere denk gelirsem D&R ve bilumum kitapçılardan alacağım. Onun dışında internetten kitap almanın fiyat açısından çok daha uygun olduğu gerçeğini bilirken aynı kitabı daha fazla ücret ödeyerek almak istemiyorum.
İkinci el kitapçıları gezme zevkim ise aynen devam...

D&R 9.90 kampanyasından faydalanıp üç kitap aldım.
Çılgın Balım 


Kültüy 


Youtube'da 'turuncupilav' yazarın 'Tol' kitabını tavsiye etmişti. İndirimde karşıma çıkınca bu kitabını almış oldum:) Tol'u da ilk fırsatta alacağım inşallah.
Gibson 


İkinci el kitaplar satan bir tezgahtan da yine üç kitap aldım:)
Kitapları seçtikten sonra fiyatlarını sorduğumda bayağı bir süre satıcı beyin fiyatta karar vermesini bekledik:)) Kitapları evirdi çevirdi, düşündü sonra anlık fiyatlar söyledi bize. Bizim de basiretimiz bağlandı sanırım, alıverdik dediği fiyatlara.
Eve dönünce internetten bir bakayım satışta var mı, fiyatları nedir dedim. Bakmaz olaydım:) Bildiğiniz kazığı yemişiz:)))
Bundan sonra bildiğim kitapçıdan şaşmam. Sürekli ikinci el kitapları aldığım bir yer var. Oranın dışında daha da bir yerden almam:))


Çılgın Balım'ın açısından bakarsak kitaba:))) 


Kitap kapağından etkilendim...
Çılgın Balım 


Kedili kitaplar rafım için ^-^
Kedili kitaplarım için buraya ve şuraya lütfen:)
Tıkır minnakmırkbey 


Çok sevdiğim mırkdefterler ^-^
Spocky pati(k)leri 



Mırk sevgiler ^-^
Spocky ♥


1 yorum:

  1. İnternet ortamı kitap alışverişi için çok uygun fakat D&R da ciddi indirimler yapıyor, takip etmek lazım. Nadir kitap, Kitap yurdu, idefix ve Babil.com benim sürekli alışveriş yaptığım siteler. Ben ki asla kitabı internet üzerinden almam diyenlerdendim. Büyük konuşmamak lazımmış, pek de memnunum bu durumdan.:)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil