4 Ağustos 2016 Perşembe

Babil.com Ağustos Alışverişim

Ağustos ayını güzel karşılamak için kitap alışverişlerimi sıraya soktum her zamanki gibi:)
Babil.com alışverişlerimden her seferinde memnun kaldım. Aman nazar değmesin MNG Kargo'nun ulaştırmada seri ve sıkıntısız olması da ayrıca önemli bir etken benim için.
Çünkü son aylarda Yurtiçi Kargo ile ulaştırılan paketlerimde ciddi zaman sorunu yaşadım. Bir türlü teslim edemediler paketlerimi.  O yüzden Babil.com'un MNG ile çalışıyor olması yüzümü güldürüyor:)) İnşallah bu hızda devam eder.

Paketi benim kadar heyecanla bekleyenler mırktopluluğu:)))
Çılgın Balım 


Kitapların kokusunu alıp mest olan Gibson:)) ve Fender 


'Ne çekiyorsun, mırkk?', diyen Fender:) ve Spocky ve Gibson ve kitaplığın üstünde kulakları belli olan Fındık:) 


Paketi açarken mücadeleye girmenize, bıçak ve türevleriyle uğraşmanıza hiç gerek yok. Bisküvilerde falan da olur hani tutup çekersiniz açılır, işte öyle bir kolaylığı var paketin.
Mırkahali toplanmış:) 


Kedi: Merak:)
Fender 


Uzun zamandır bu kitabı bilinçli olarak almıyordum. Blogumu takip edenler bilir, Gümüşlük'teki Nejat İşler'in Tezgah'ı var:) Tezgah Kitabevi Gümüşlükspor'a katkı amaçlı. Ve ben de üç kez alışveriş yaptım. Aldığım kitaplara buradan bakabilirsiniz. Genelde Nejat İşler orada oluyormuş ancak ben üç seferde de denk gelemedim:) Amacım kitabı oradan alıp kendisiyle de iki kelam edip bir de anı olsun diye imza almaktı. Ama baktım bekle bekle nereye kadar:) Alıverdim gitti:)

Kültüy ve Fender 


Sevgili Leylak Dalı'nın kitap zevkine ve önerilerine çok değer veriyorum. Magda Szabo'nun 'Kapı' romanını blogundaki bir paylaşımı sayesinde alıp okuma hevesine kapılmıştım. Ve kitabı inanılmaz beğenmiştim. Buradan paylaşımıma ulaşabilirsiniz.
Geçen gün 'Temmuz Okumaları'nı paylaşmış ve Nereye Gidiyoruz Baba? kitabını özellikle tavsiye etmiş. Ben de hiç zaman kaybetmeden sipariş ettim:) İlk fırsatta da okuyacağım.

Tıkır minnakmırkbey 


Eduardo Galeano'nun 'Aşkın ve Savaşın Gündüz ve Geceleri' kitabını okudum ve çok etkilendim. Buradan ulaşabilirsiniz. Hem değindiği konulardan hem de yazım tarzından hem duygusallığından... Kısacası çok sevdim ben bu yazarı:)
Okuyacağım ikinci kitap olarak da 'Biz Hayır Diyoruz'u seçtim.

Tıkır minnakmırkbey ve Spocky 



Çılgın Balım 


Arka Kapak'ın bu ayki dosya konuğu George Orwell

Fender 


Bol kitaplı günler diliyorum ^-^


3 yorum:

  1. harika secımler olmus severek okursun ,insallah ..

    YanıtlaSil
  2. Fender'a bayıldım o ne şaşkın bir surat öyle <3

    YanıtlaSil
  3. Ay bu kedilerin merakı beni öldürecek.Otur izle gülümse insanı en olumsuz anında bile güldürür bunlar.İyi okumalar:)

    YanıtlaSil