15 Nisan 2017 Cumartesi

Savaşçı Kediler Serisi

İlk alıp okuduğum Savaşçı Kediler -Vahşi Doğa- kitabıydı. Kitabın kapak tasarımından ve kedili kitap kategorisinde olmasından dolayı pek bir heyecanla almıştım. Okuduğum zaman da kedilerin dilinden onların dünyasını ve maceralarını okumak çok keyif verdi. Hatta ilk okuduğum kitabın ben de çok çok özel bir yeri var. Çünkü Kültüy ismini o kitaptan buldum:) Gri bir kedim olursa ismi belli demiştim. Sonrasında Kültüy mırkı geldi:) Kültüy ve mırkardeşlerinin geliş hikayelerini buradan okuyabilirsiniz ^-^

Veee karşınızda Kültüy:) 


Savaşçı Kediler serisinin D&R 9.90 kampanyasına dahil olduğunu görünce bir mutlu oldum bir mutlu oldum:)
O mutluluk heyecanıyla Ocak-Eganba alışverişimde almış olduğum Savaşçı Kediler-GeceYarısı kitabını bir kez daha almışım:) Seri kalabalık olunca ve ben de henüz bir kitap dışında seriden kitap okumadığım için karıştırmışım bende olanla olmayanı:) 
Baktım D&R poşetinde fiş duruyor. Hem haftaya gelecek iki kitabım daha var. Dedim o vakit götürür bende olmayan bir Savaşçı Kediler'le değiştiririm. Ancak bu düşüncem birkaç saniye sonra sonra erdi. Çünkü tüm aldığım kitaplara kitaplık mührümü basmıştım:))

Fındık, Kültüy ve Çılgın Balım ♥


Youtube kanalımın ilk videosu kitaplığımdaki kedili kitaplarla ilgiliydi. Tüm kitap videolarıma buradan ulaşabilirsiniz.
Fındık ve Çılgın Balım 


Savaşçı Kediler serisinden kitaplar dışında bir de İnsan Lekesi'ni aldım. Dediğim gibi iki kitap daha gelecek.

Kültüy ve Fender 


Kedili yastıklar buradan:)
Fındık ve Kültüy 


Keyifli okumalarınız olsun.
Fındık 


15 yorum:

  1. Ne güzel bir seriymis bu. Ama konu mankeni de çok seker 😊

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,Kızım Savaşçı kediler serisini severek okuyordu ancak Gece yarısı kitabını hiçbir yerde(kütüphanlerde bile) bulamıyoruz.Siz de iki teneymiş birini bize satabilir misiniz? Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Ayşe Yıldız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu hiçbir yerde bulamazsınız maalesef. Zaten iki yıl olmuş, okumadan da yokluğunu giderebilirsiniz, devam kitaplarında hatırlatmalar yapılıyordu.

      Sil
  3. Sizde iki taneymiş. rica etsek "Savaşçı kediler gece yarısı" nın birini bize satabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef, bir arkadaşıma hediye etmiştim.

      Sil
  4. 3. seri ne zaman çıkıcak merak içerisdeyim ve bu yıl filmi çıkacakmış öyle bir söylenti var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi çıkmadı göründüğü gibi, kitabın sonunda yapraknehirin dediği gibi her şey bitti mi yoksa Gölge Kabilesinin hırsı ve Şimşek Kabilesindeki hainler serinin devamını getirecek mi hiç bilmiyorum. Yarım saat önce okumayı bitirdim ve içimde bir boşluk hissediyorum xd Ancak birinci basımın da 2016'da olması çok enteresan, sanki bitmiş gibi. Umarım bitmemiştir.

      Sil
    2. warriorcats.com a mail attım devamı Türkçeye çevrilecek mi diye bunu sorup geri dönüş yapıcaz dediler ama geri dönüş olmadı T-T şe ana kadar çevrilmediyse herhalde olmaz. sanırım film 2023 de çıkacak

      Sil
    3. 7 seri var ama Türkçeye çevrilmedi hepsi :( sadece ilk 2 si . Mayısta "Place of no stars " çıkacak ama çevrilmeyecek sanırım ;-;
      3. Seri- Power of there
      4. Seri - Omen of the stars
      5. Seri- Dawn of the Clans
      6. Seri - The vision of shadows
      7. Seri - Broken code ( Broken code un son kitabı bu yıl çıkacak )

      Sil
  5. serinin 1. kitabı hangisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırayla
      -Vahşi Doğa, Ateş ve Buz, Sırlar Ormanı, Şiddetli Fırtına, Tehlikeli Yol, Zor Zamanlar
      2.sezon- Gece Yarısı (ancak artık piyasada yok okumadan devam etseniz yokluğu hissedilmiyor zaten), Doğan Ay, Şafak, Yıldız Işığı, Alacakaranlık ve son kitap olan Gün Batımı.
      İyi okumalar :)

      Sil

  6. Merhaba ben savaşçı kedilerin 2. Serisini son kitabı Gün Batımını almıştım sadece ovar şuan ama okadar etkilendimki Şuan bütün herşeyi biliyorum hatta 3.sezonla ilgili ama ben 3. Sezonun ne zaman çıkacağını merak ediyorum çıkmazsa çıldıracam sanırım XD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıktı ama çevirilmedi :(
      Hatta 7. Sezonun son kitabı bu yıl yayınlanacak

      Sil
  7. Merhabalar, ilk serinin ikinci kkitabı ve ikinci serinin ilk kitabının ne zaman yeniden basılacağı hakkında hiçbir yanıt alamadım ancak bu kitapları ikinci el olarak temin edebileceğim bir er veya kitapçı biliyor musunuz?

    YanıtlaSil