29 Ekim 2011 Cumartesi

Fi Tarihindeki Çizimlerimden:)

2004-2005 arası ilk kez elime kalem aldığım zamanlardan çalışmalar. Yeni şehir yeni düzen bir kurulsun nasipse yeniden kara kalem resimlerle haşır neşir olmak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Sonrasında ise inşallah yağlı boya deneyeceğim. O kadar çok şeye heves ediyorum ki:)
Not: Resimler elimdeki resim üzerine olan kitaplardan bakılarak çizilmiştir.







Sevgilerimle

19 yorum:

  1. bravo okuyanım gayet iyi olmuş.gölgelendirmelere biraz yoğunlaş yani ışık ve gölgeyi biraz daha belirgin vermelisin.ve cesur ol çizgileri kullanırken.(biraz ürkeklik sezdim:)ellerine sağlık canım benim devammm!

    YanıtlaSil
  2. Başarılı çalışmalarını paylaşmana sevindim Ayşimcim...devamı gelir umarım:)
    Yeniden başlamalısın resim yapmaya biraz daha desen çalıştıktan sonra yağlıboyaya geçebilirsin bence...
    Destekçinim senin;))

    YanıtlaSil
  3. alanay@ alanayım resim demek sen demek... senin beğenmen demek benim de mutlu olmam demek:) çok teşekkürler arkadaşım... inanır mısın ortaokul ve lisede resimlerimi hep başkalarına çizdirirdim, çöp adam bile çizemezdim:) 2004 yılında birden bir istek geldi... ne yumuşak uçlu resim kalemi ve defter öyle ne varsa evde normal kurşun kalemi aldım elime ve ilk çizilerim bunlar... o yüzden hatalar barındırıyor olması muhtemel... baktım çok keyif veriyor, bir iki ay çizdim... sonrasında 6-7 sene ara verdim ve geçen yaz biraz daha çizdim... ama henüz onları tarayamadım... fikirlerine, yönlendirmelerine çok ihtiyacım var... ilgin için teşekkürler canım...
    kocaman sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  4. BAYKUŞ GÖZÜYLE...@ Sevgili Nathalie senin gibi profesyonel bir ressamdan teşvik edici sözler duymak inan çok mutluluk verici benim için. Yeni düzenimizi kurduktan sonra inşallah daha çok emek vereceğim kara kaleme ve eksiklerimi gidermek için uğraşacağım. Daha sonra da hayallerimi süsleyen yağlı boya çalışmak istiyorum. Çok teşekkürler canım.
    İçten sevgimle:)

    YanıtlaSil
  5. Seni tanıdıkça başka yönlerini de keşfetmek ne güzel... Demek ileride yağlıboya tablolarınla çıkacaksın karşımıza, harikasın....
    Bu arada, taşınıyor musun, nerelere gidiyorsun?

    YanıtlaSil
  6. Banuca@ Çok teşekkür ederim. Sizin gibi her konuda maharetli birinden bu güzel sözleri duymak çok mutluluk verici sevgili Banu abla. Biz İstanbul'dan çok bunaldık. Daha sakin bir yerlere taşınma planları yapıyoruz:)

    ♥GÖNÜL ÇELEN♥@ Çok teşekkürler canım.

    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. Hadi buraya dağın başına gelin :))
    Burası İstanbuldan bunalanlarla dolu :))

    YanıtlaSil
  8. İnanın trafiksiz, az insanlı, bol hayvanlı, doğayla iç içe, güzel bir iklimde yaşamanın hayalini kuruyoruz. İstanbul ve İstanbul gibi büyük şehirler insanın ömrünü kısaltıp, sinir stres sahibi yapıyor. Eşimin baba tarafı Antalya'da. Biz de Antalya veya Ege taraflarını araştırıyoruz. Ama sakin olan her yer bizim için tercih sebebidir:)))

    YanıtlaSil
  9. Güzel sanatları seven, ilgilenen insanlar ( siz ve eşiniz gibi ) çok sevgi dolu oluyorlar..

    Bencede devam etmelisiniz..

    YanıtlaSil
  10. Ne kadar naziksiniz. Hem Fazıl hem de kendi adıma çok çok teşekkür ederim. Senin gözünde böyle şekillenmemize ve gönlünde böyle yer etmemize inan çok mutlu oldum.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  11. offf ama bunlar da süper. allah bazı insanlara ne güzel yetenekler vermiş maşallah ya. çok beğendim. cin ali bile çizemeyen biri olarak basit anasınıfı ödevlerinde bile istediğim başarıyı gösteremiyorum :) allahım beni de gör :)) devamını mutlaka getirin gerçekten çok güzeller.

    YanıtlaSil
  12. Güzel düşüncelerin için nasıl teşekkür etsem sana bilemedim valla. Ama inan normalde bende cin ali bile çizemezdim hele ki okul yıllarımda:) Sonra içimden geldi barındırdığı hatalarla birlikte çizmeyi denedim.
    İçten sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. sevgili Ayşım bence çizimlere devam et çizmeyi ben de çok seviyorum hatta üç tane yağlı boya tablo yaptım ablamlarda onlar da şehir dışında bir ara fotoğraflarsam paylaşmak isterim
    resime yeteneklisin bence üzerine biraz düş
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  14. turkuazft@ desteğin ve güzel yorumun için çok sağol arkadaşım... el işi olsun, resim çizmek olsun, bir şeyler yazmak olsun bu tarz üretkenlikler öncelikle insanın kendisini yenilemesini ve mutlu etmesini sağlıyor... hayat daha bir anlamlı gözüküyor gözüme o vakit:)
    senin çalışmalarını çok merak ettim... bir an önce fotoğraflasınlar ablanlar ve sen de paylaş bizimle:)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  15. kesınlıkle devam ettırmelısın. ılk cızımlere gore oldukca ıyıymıssın.

    YanıtlaSil
  16. Bunları sizden duymak çok güzel. Teşekkürler ederim.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  17. Bende bir ara nü çalışmaları yapıyordum canım çizmek gerçekten insanı çok rahatlatıyor ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  18. Çok teşekkürler canım. Paylaşsana blogunda biz de görelim:)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil