29 Haziran 2017 Perşembe

Turgutreis Kitap Fuarı * 2017- İkinci Ziyaretim:)

Turgutreis için bu yıl ilk olan kitap fuarı benim için de büyük bir heyecan oldu. Umuyorum ki önümüzdeki yıllar daha da kapsamlı hale gelecektir. Kitap fuarı bu kadar yakınıma gelmiş tek ziyaretle yetinmem mümkün değil:) Dün yine gittim ve minik bir alışveriş yaptım. İlk gidişimde aldıklarıma buradan ve şuradan göz atabilirsiniz.

Bilal Sami Gökdemir kitaplarıyla tanışmama Antalya-Konyaaltı Kitap Fuarı vesile olmuştu:) Kitaplarını sunum şekli beni etkilemişti ve üç kitabını almıştım.
Bilal Sami Gökdemir paylaşımlarım için:

Güzel ve Enteresan Fikirler...


Son kitabı kedili olunca mırk heyecanla aldım:)
Kedili kitaplar videolarımı izlemek isterseniz buraya ve şuraya lütfen ^-^

Külkedisi 


Aynı standdan iki kitap daha aldım. Ben özellikle kitap ve kedi ürünleri alışverişlerimde mutluluktan dolayı heyecanlanıyorum. Neredeyse dünyadan kopuyorum o anda:) Eve dönüp daha sakin kitapları incelerken bu standdan yaptığım alışverişi internetten yapsam çok daha uygun fiyata alabileceğimi gördüm. Aslında madem fuara katılıyorsun, fiyatlarının da ona göre ayarlanması gerektiğini düşünüyorum. 

Stant görevlisinin tavsiyesiyle aldım.


Alışveriş yapan bir çift sayesinde kitap ilgimi çekti.


İlk alışverişimde Alaattin Topçu'nun 'Kuşatma Altında' kitabını almıştım. Ve alır almaz da okumaya başladım. Etkileyici ve akıcı bir okumayla karşılaşınca hazır yazar da buradayken bir kitabını daha almak istedim. Tezgahta oğlu Barkın Can Topçu'nun da kitaplarını görünce merak ettim ve iki kitabını aldım. Biri deneme, diğeri roman. Kitap kapak tasarımlarını da çok başarılı buldum. Bir kez daha gidecek olursam Alaattin Bey'e soyadlarının neden farklı yazıldığını soracağım:)

Fender 


Kültüy 


Türk Dili Kurumu Yayınları zaten her daim uygun fiyata buna bir de fuara özel % 50 indirim eklenince neredeyse yok fiyatına aldım kitapları.


Uzun zamandır listemde olan iki kitap...


CazKedisi dergisi sanıyorum bugüne dek dokuz sayı çıkarmış. Yanlarında altı sayı vardı. Ancak geçen aldığımda bir sayı eksik kalmış. Onu da tamamladım ^-^ Paylaşımım için buraya:)

Fender ve Gibson 


Keyifli okumalarınız olsun...

1 yorum:

  1. Okuyacak ne çok kitap var, benim masamın üstü de yığılı :)

    YanıtlaSil