1 Haziran 2017 Perşembe

Masaldan Öte Melete - Kat Howard

Misis Kitap Sis Yayıncılık'ın yeni markası. Tabiri caizse çiçeği burnunda bir yayınevi. Henüz bizlere iki kitap kazandırmışlar, biri de yolda:)
Misis Kitap ve bastıkları kitaplar hakkında bilgi almak isterseniz buradan sitelerine ulaşabilirsiniz. 

Masaldan Öte Melete kitabının harika bir sunum seti var.
Detayları Gibson ve Spocky inceledi:)) 


Tıkır minnakmırkbey 


Gibson 



Ciltli kitapları çok seviyorum. Hele böyle iki kapak olunca sevincim ikiye katlanıyor:)
Tıkır minnakmırkbey 



2017 LOCUS Ödülleri “En İyi İlk Roman” Adayı

Sanatçıların inzivaya çekildiği, saygın ama karanlık sırlar taşıyan sanat okuluna adını veren “Melete” üç Yunan perisinden birisidir: Aoide (şarkı), Mneme (hafıza) ve Melete (uygulama). Yani kardeşlerden en küçüğü.

Melete’nin, sanatçılara çalışmaları sırasında “ilham” verdiğine inanılır. Okulun kurucuları burayı yeni yetişmekte olan sanatçıların, dış dünyanın müdahalesinden uzakta, sadece sanatlarına odaklanabilecekleri bir yer olarak tasarlamıştır. Yazar Imogen ve dansçı kardeşi Marin, özel olarak seçildikleri Melete’de sanatı ve aşkı uzanabilecekleri kadar yakınlarında bulmuştur. Ancak kısa süre içinde okulda gözle görünenden fazlası olduğunu anlamaya başlarlar. Imogen çocukken hayalini kurduğu bir rüyayı yaşamaktadır. Ancak geçmişinden kaçmak ve gerçek arzusuna ulaşmak istiyorsa, korkunç bir bedel ödemek zorundadır...

“Kat Howard olağanüstü bir genç yazar ve çok güçlü bir roman yazmış. Bu kitap aile olmayı, sanat için ödemeye hazır olduğumuz bedelleri, periler ülkesinin tuhaf müziğini ve insanı büyüleyen ortamını anlatıyor.”
-Neil Gaiman- Amerikan Tanrıları’nın Yazarı-
Tıkır minnakmırkbey ve Gibson 


Keyifli okumalarınız olsun ^-^
Tıkır minbakmırkbey 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder