19 Ocak 2012 Perşembe

Kararlıyım Bitireceğim:))

Benim bile içime sıkıntı bastı, çek, ayarla, yayınla:))) İnanın az kaldı, size daha fazla eziyet etmeyeceğim:))))
Bir de bu modellere bakınız;


* pasaj ve emeksensin de görücüye çıktılar *
















Sevgilerimle.

18 yorum:

  1. Ben çözdüm olayı senin dükkan planların vardı ,seri ürettin ve dükkanı açtın dolu dolu olsun diye,süpersin sondaki siyah favorim,ellerine sağlık canım:))

    YanıtlaSil
  2. :)) bir kaç sene önce bayağı bir örmüştüm hatta o zaman ejoya'da satıyordum... sonra poşetleriyle birlikte hurçlarda korumaya aldım çantaları:) şimdi yeni siteleri keşfedince yeniden döküldüler ortaya:)))
    teşekkürler canım benim...

    YanıtlaSil
  3. Yok okuyanım hepsi farklı modellerde ve güzelliklerde bıkılacak gibi degiller bence :) ellerine saglık ve hayırlı satışlar diliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Aslı çok teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  5. Eziyet ne kelime!! hepsi birbirinden değişik ve güzel, örnek alıyoruz sayende. Bu arada o üzeri pullu olanı nasıl yaptığını anlayamadım, tek tek pul işledim deme düşer bayılırım:))

    YanıtlaSil
  6. vay vay vayy, Hepsi birbirinden güzel. Allah hayırlı bereketli kazançlar versin, çabucacık bitsin bunlar da yenilerini örmeye başla :)

    YanıtlaSil
  7. müşterilerim sorar bana yeni bir şeylerin varmı diye ,ben de daha önce görmeyip de şu an dikkatinizi çeken herşey yenidir diyorum
    canım senin yaptığın çantalara bıkmadan zevkle bakıyorum çünkü benim için hepsi yeni ve birbirinden farklı,ellerine sağlık
    sevgiler canım arkadaşım

    YanıtlaSil
  8. bende bıkmadım.. takdir ederek ve beğenerek izliyorumm

    YanıtlaSil
  9. canım bu ne hız.ellerine sağlık.sanırım sende bu çantalardan epey bi var.ama hepsi ayrı ayrı harika olmuş ellerin dert görmesin sevgiler

    YanıtlaSil
  10. merhaba..
    ağzım açık kalıyor kaç gündür, ne kadar çok yapmışsınız. maşaallah... her biri ayrı güzel, ellerinize sağlık, en sondaki siyah çanta harika olmuş!

    YanıtlaSil
  11. Sevgili arkadaşım hepsi mükemmel olmuşlar. Ellerine sağlık. bu arada yine senden görüp eldiven ve atkı ördüm. Az önce yayınladım. Senin bloğuna da atıfta bulundum. Hatta arkadaşımın yaptıkları kadar güzel, benimkiler idare eder diye yazdım. Bana her zaman güzel fikirler verdiğin için çok teşekkür ederim. Yani sayende demeliyim. Çok sevgi ve saygılarımla..

    YanıtlaSil
  12. okuyancım ellerine sağlık canım hepsi birbirinden harika olmuş

    YanıtlaSil
  13. siyah pullu ve siyah boncuklu çok güzelller ahh ahh gençlik neredesin.seneler evvel olsaydı omuzumda dururdu bu güzellikler.ellerine sağlık okuyanım

    YanıtlaSil
  14. okuyanım canım hatırlarsın 10 marifette örgü deyince sen geliyorsun aklıma diye yazmıştım boşuna demiyorum ben ya şu sabır bunca emek en güzel örgüye hakkını verenlerdensin süpersin sen bitanesin :) ellerine emeğine sağlık dilerim karşılığını fazlasıyla alırsın canım ..

    YanıtlaSil
  15. Öyle güzel yorumlar bırakmışsınız ki inanın içim mutlulukla doldu. Hepinize ayrı ayrı gönülden teşekkür ediyorum.
    Sevgi ve mutlulukla kalın.

    YanıtlaSil
  16. Öyle şey olur mu?Hiç sıkılmadım.El yapımı bunlar...Fabrika üretimi değil.Dolayısıyla keyifle bakıyorum.
    Kolay gelsin sana...

    YanıtlaSil
  17. Çok naziksin Gönülcüm. Gönülden teşekkür ederim sana:)
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil