1 Eylül 2011 Perşembe

Kedişli Ganimetler:)

Ablam Kadıköy'de harika ürünler satan yeni bir dükkan keşfetmiş. Geçen hafta ben de keşfe gittim:) Çok güzel yüzükler, aynalar, para çantaları, anahtarlıklar vb. var. İlk etapta bu ikisini aldım. Kedili olunca sizlerle de paylaşmak istedim.

Bu tahta üzerine kediş boyanmış aynam:) Gerçi çantamda hiç ayna taşımam ama madem kedili bulduk almamak olmaz:)





Bu da bozuk para çantam:)



Sevgiler

20 yorum:

  1. Ayna çok ilginç.Bence sen oraya sık sık uğra.İyi günlerde kullan.Çok güzellermiş.
    Mırk:)

    YanıtlaSil
  2. cüzdanda aynada çok sevimliler, güle güle kullan okuyancım.

    YanıtlaSil
  3. yorumlarınız için çoook,çok teşekkürler.
    bayıldım bu kedili objelere,tam nerde olduğunu bilsem bende bir uğrardım:)))
    sevğiler.

    YanıtlaSil
  4. ♥ PEMBE PATİ♥@ Teşekkürler. Aklım kaldı zaten, ilk fırsatta yine gideceğim:)
    Bizden de size mırkk:)))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili noblesse çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. halime@ Beğenmene sevindim. Blogunda misafir olmaktan büyük keyif aldım.
    Yer anlatımım sıfır benim:) Ablamdan tam tarif alır sana yazarım. Ama iskelede Migros var ya onun oradaki bir sokak arasında *Altıyol tarafına doğru * hatta biraz yürüyüp sola dönünce orada deri ürünler satan bir mağaza daha var. Orada çok daha enteresan ve güzel ürünler vardı ama biraz daha tuzlu onlar:))
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Bir kedisever arkadaş daha:)

    Sizi tanıdığım için çok memnun oldum. Özenli ve hoş sayfanızı da çok sevdim. hemen izlemeye alıyorum. Sevgiler, selamlar Begonvilli Ev'den.

    YanıtlaSil
  8. Hoşgeldiniz. Çok teşekkür ederim. Ben de sizi ve tanıdığıma çok memnun oldum. Kapsamlı blogunuzda çok hoş. Misafir olmaktan keyif aldım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Kedileri çok seviyorsunuz sanırım. :) Ben de hayvanları seviyorum ama biraz uzaktan. Bir kaç kedi fotoğrafım var onları düzenleyip yayınlayacağım bir ara.

    YanıtlaSil
  10. Bende bir kediseverim hem de çokkk :) O yüzden de kedili herşeye bakılırım özellikle de karakedi :) Bayılırım, bayılırım :)

    YanıtlaSil
  11. yolcu@ kedilere çok ayrı bir sempatik var ama tüm hayvanları çok seviyorum... tabii bazılarını bende uzaktan seviyorum:)) merakla bekliyor olacağım kedi fotoğraflarını...

    YanıtlaSil
  12. ★RenGiAhenG★@ aynen içim gidiyor kedişlere:)) kara kedileri bende çok severim... boncuk gibi çıkar gözleri ortaya:)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili okuyan ben biraz geç gördüm haberi, daha yeni tanıştık o yüzden.:) Geç olacak ama ben de yol tarifi istiyorum mümkünse. :) Hatta dükkanın adını. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Bir kaç yorum yukarıda beceriksizce tarife çalıştım ama ben daha garanti olsun Kadıköy'e indiğimde adını da öğrenirim. Olmadı kartını alırım oradan bilgilerini yazarım. Ama İskele tarafındaki Migros'un oradan ara sokaklardan birinden Altıyol'a doğru yürüyünce sağda kalıyor. Dükkandan sonra az daha yürüyünce sola dönüp yine çok güzel ürünler satan bir dükkan daha çıkıyor karşına:)
      Kiliseden sonraki sokak olmalı, ama berbatım bu yol hatırlama ve tarif konusunda:) Aslında orada kilise sonrası 2 sokağa da girsen bulursun ben gidene kadar gidecek olursan:)
      Sevgiler.

      Sil
    2. hah :) kilisi tarafından anlat bana. :) Migros'u bilmiyorum. Altıyol'u da ismen bilmiyorum. Belki çok iyi bildiğim bir yer ama cadde sokak isimlerini bilmiyorum. En iyi bildiğim yer kilise, akmar ve alkım. Oralardan anlatırsan çok iyi olur. :)) Seni de yordum ama. :D

      Sil
    3. Ay heyecan yaptım şimdi:) Yanlış anlatmaktan çekiniyorum çünkü adres tarif etmekte benim kadar beceriksizi az bulunur:) Ben Kadıköy'e gittiğimde senin için oraya gidip tam gidiş yoluna dikkat edeceğim.
      Ama bu süre zarfında gidecek olursan diye yarım yalamak anlatmaya çalışayım. Artık anlattığımdan kaybolmadan bulabilirsen tebrik edeceğim seni:)
      Migros zaten kilisenin oralarda. Kilise'den Akmar istikametine doğru giden yola dön yüzünü, soldaki sokaklardan 1. ya da 2. olmalı. Sokağa girip biraz yürüdükten sonra sağda ufak bir dükkan. İnşallah bulursun. Bulamazsan ben sana daha ayrıntılı adresini öğrenip yazacağım. Hatta o dükkandan çıkıp yine aynı sokaktan azıcık yürüyüp sola dönünce daha büyük bir dükkan var. Orada da çok hoş ürünler var.

      Sil
    4. Ay, anladım okuyan çok teşekkür ederim. :)) Sen şu Migros'u diyorsun. Ne şapşalım, Migros Akmar'ın oralarda zaten. :))) Uzun süredir gitmedim, kafam dağılmış. :) Şimdi anladım neresini söylediğini çok teşekkürler. :)))

      Sil
    5. Ben kendi tarifimle bildiğim yolu kaybederim:)) O kadar kötü anlatıyorum, farkındayım:)
      Sevgiler:)

      Sil
    6. Canım bugün yeni aynı dükkana gittim, kartını almayı unuttum ama yoluna dikkat ettim bu sefer:)))
      Tam kilisenin yanındaki sokaktan azıcık yürüyorsun sağda:))) (Altıyol'a doğru gider gibi kilisenin yanından yukarı:))

      Sil
  14. enee bu kedişli pudraya bayıldımi, aldığın dükkanın adresini istemyeceğim merak etme :D ama dükkanın ismini ve kedili pudranın markasını söylermisin?

    YanıtlaSil