9 Temmuz 2012 Pazartesi

Öyle Mutluyum Ki...

Sevgili Nesrin Hanım'dan -lafsalatası- beni mahçup eden ama aynı zamanda da çok mutlu eden bir paket aldım. 
Rabbim'e karşıma böyle güzel yürekli insanlar çıkardığı için şükrediyorum. Bu paketten çıkanların, yapılan zarif hareketin benim için önemi kelimelerle tarif edilemez. Ne kadar teşekkür etsem yeteri kadar duygularımı yansıtamayacakmışım gibi hissediyorum.
Aslında paketin elimize geçmesi de bana son zamanlarda kimi zaman düştüğüm umutsuzluğun ne kadar yersiz olduğunu bir kez daha kanıtladı. Şöyle ki, bilenler biliyor ne zamandır şehir değiştirme planları içerisindeyiz ve bir türlü gerçekleştiremedik. Yaşanan terslikler, koliler toplu oturma vs. bazı bazı istemesem de umutsuzluk hissetmeme sebep oluyor. Buradan konuyu paketin elime geçmesine nasıl bağlayacağıma gelince:)) Normalde Sedef'e kargo, posta vs. ulaşması çok sorunlu. Nesrin Hanım'da çekiliş hediyesini yolladığım vakit paketin üzerindeki Sedef adresine bana sürpriz yapmak amaçlı bu güzel paketi yollamış. Tabii benim bundan haberim yok. Geçen hafta Büyükada'dan paket yollayacağımız vakit öylesine sorduk postane çalışanlarına, bize posta ya da paket gelse nasıl haberimiz olacak diye. Görevli de bizden telefon numaramızı istedi. Biz de verdik, ama paket beklediğimizden değil hani madem sorduk görevli de beklediğimiz bir paket var sandı diye:) Ve sonrasında bir telefon geldi, paketiniz var diye:) Sözün kısası bir kez daha anladım ki her konuda Rabbim kapıları açıyor, biz farkında olmadan işleri yoluna koyuyor. Bu değerli paket bana bir başka açıdan da şunu tekrar hatırlattı: Hiç bir şey için umutsuzluğa düşmemek lazım. Her şeyin bir zamanı var. Hayırlı zaman gelince taşınacağız demek ki. Sevgili Nesrin Hanım beni bir çok açıdan mutlu ettiğinizi bilmenizi istediğim için bu kadar uzun uzadıya bunları yazdım:))
Gelen cicilerime gelince, 
Elif Şafak'ın 'Mahrem' kitabını ne kadar beğenerek okuduğumu paylaşmıştım. Pinhan'ı da aynı tadı alarak okuyacağımdan eminim.
Ve kullanmaya nasıl kıyacağımı bilemediğim el emeği, zarif, güzel bir kitap ayracı.
Tekrar gönülden teşekkür ediyor ve herkese sevgilerimi gönderiyorum.


23 yorum:

  1. Temiz kalpli arkadaşım benim ,her şeyde bir hayır vardır derler .Allah hakkınızda hayırlısını göstersin,herşey gönlünce, olsun.Hediyelerini güle güle kullan canım güzel bir sürpriz olmuş.Kitap kurdum benim:)) öpüldünüz (kedişlerle birlikte:)))

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel blog arkadaşlıkları ayrı zaten .

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir süpriz olmuş sana:))

    YanıtlaSil
  4. Canım benimm:) sen bu kadar temiz kalpli oldugun için oluyor bunlar. Etrafımda olumsuz ve aksi düşünen herkesin işleri aksi gidiyor. O yüzden inanıyorum ben olumlu düşün, iyi niyet et ki iyi olsun. Seni çok çok seviyorum. Güzel günlerde okursun inşallah güzel arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  5. Allah karşına senin gibi güzel kalpli insanlar çıkarsın herzaman:)Keyifli okumalar

    YanıtlaSil
  6. senin iyi kalpliğinle karşına hep iyi insanlar çıkıyor canım benim güle güle kullan hediyelerini ve hiç umutsuzluğa kapılma... Sevgilerle......

    YanıtlaSil
  7. Sizin adınıza ben de mutlu oldum:)) Yaşasın dostluk!!!!

    YanıtlaSil
  8. Öyle güzel şeyler yazmışsınız ki bu sefer de okurken ben mahçup oldum...
    Adaya posta ulaşmasını sormanız gerçekten isabet olmuş, yoksa asla elinize ulaşamayacaktı demek ki:)

    Dilerim hakkınızda her şeyin hayırlısı olur. Bazen Allah'ın bizim için yaptığı planlar, bizim kendimiz için tasarladıklarımızdan daha hayırlı olabiliyor, o yüzden hiç umutsuzluğa kapılmayın...
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  9. sana verilebilec en güzel hediye gelmiş canım zaten sen ufacık şeylerden mutlu olursun ki keyifli okumalar ayrıca kitap kapagı da pek güzelmiş:))

    YanıtlaSil
  10. Allah karşına hep böyle güzel sürprizler çıkartsın Okuyanım, Blog dünyası sürprizlerle dolu, iyi ki bu dünyanın içindeyiz :)

    YanıtlaSil
  11. Canım güle güle oku kitabını, zorluklar karşısında da umutsuzluğa kapılma, dediğin gibi Allah onu yoluna koymuştur da vakti zamanı gelmemiştir. Sabır birazcık daha, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. Çok hoş bir sürpria yaşamışsın Ayşimcim...
    Ve hiç bir şeyin zamanı gelmeden olmadığına gönülden inananlrdanım bu yüzde doğru zamanda doğru ise olmasını dilerim:)

    YanıtlaSil
  13. keyifli okumalar güzel kalplim. Güzellik kaplarını açmak senin elnde hem pozitif düşün ki işin rast gitsin yaa olmuyor işte dediğin iş gerçekten olmuyor tatlım. bak bu armağan da sana güzel bir işaret:))

    YanıtlaSil
  14. canım senin kalbin güzel ki böyle güzel insanlarla karşılaşıyorsun.
    Bu arada kitap en güzel hediye..:)

    YanıtlaSil
  15. Çok tatlı bir incelik,arkadaşın çok nazik ama o biraz senin de maharetin güzel insanlarını kendine çekiyorsun demekki..

    YanıtlaSil
  16. Yapılan sürprizin, zarif hareketin, gelen hediyelerimin mutluluğunun ve sevincinin üzerine sizlerin güzel ve değerli yorumlarıyla inanın mutluluğum katmerlendi.
    Hepinize gönülden teşekkür ediyorum.
    İyi ki varsınız. Bana her daim yorumlarınızla destek ve moral oluyorsunuz.
    Güzel düşünceleriniz ve güzel dilekleriniz için çok çok sağ olun.
    Sevgiyle kalın, daima...

    YanıtlaSil
  17. ne hoş sürpriz. adına ben de mutlu oldum okuyan'ım:)
    her günün neşeli, mutlu geçsin, umut vaadetsin.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  18. Çok teşekkür ediyorum.
    Amin, cümlemiz için inşallah.
    Güzel yüreğine kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
  19. o güzel yüreğini herkes hissedebiliyor canım her ne kadar birbirimizi görmesek de çoğu şeylerimizi paylaşıyoruz ,kimilerimiz tanışma fırsatı bulup güzel dostluklar kuruyor
    Nesrin hanım çok zarif bir bayan ellerine sağlık çok düşünceli bir hediye göndermiş tam da sevdiğin bir yazardan ,güle güle oku canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Bunun bir nedenide senin güzel kalpli olman canım benim. Allah her zaman yardımcı oluyor bir şekilde işte.

    Keyifli okumalar diliyorum, güzel kitap ve ayraç çok şeker...

    YanıtlaSil
  21. İkinize de çok teşekkür ediyorum benim güzel yürekli arkadaşlarım.
    Benim için çok değerlisiniz.
    Kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
  22. seni o kadar iyi anlıyorum ki!her şey gönlünce olacak inşallah arkadaşım.keyifli okumalar ve sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım, Rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
      Sevgilerimle.

      Sil