19 Eylül 2018 Çarşamba

Nadir Kitap Alışverişim * Eylül 2018

Fuat Sevimay'ın okuduğum Anarşık, Kapalıçarı ve Aynalı kitaplarını çok beğenince basımı tükenmiş 'Ara Nağme' isimli öykü kitabını almak için Nadir Kitap alışverişimi gerçekleştirdim.

Fındık 


4 yorum:

  1. Kitapların isimlerini not alayım. İncelerim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sevgili arkadaşım :) Maalesef Instagram pek çoğumuzun bloglarının katili oldu. Ben de uzun yıllardır istememe rağmen ihmal ediyordum blogumu. Şimdi çok şükür geri döndüm. Seni de takip ettiğimi zannediyordum meğerse blog üzerinden takibe almamışım. Hemen tıkladım tabii izleme butonuna :) Bundan sonra buradan daha sık görüşmeyi ümit ediyorum. Ayağının durumunu da merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır.

    YanıtlaSil
  3. Kendi bloğumda yorumuna cevap yazdım ama ola ki görmezsin diye buraya da kopyalamak istedim.
    Evet. Üzerinde düşünülen ancak aniden sonuca varıp uyguladığım bir karar ile iki Instagram hesabımı da kapattım ileride bir gün açmak düşüncesi ile. Ancak o gün ne zaman açıkçası bilemiyorum. O kadar ani oldu ki giderken sevdiklerime söyleme imkanı bile bulamadım. Fakat ilk günden beri Allah biliyor sürekli aklımdaydın. Başkalarını belki çok füşünmedim, Allah biliyor :) Ama en azından sana bir haber edip gitmek isterdim, hep içimde kalmıştı. Neyse ki buradan buluştuk çok şükür :) Instagram'ı bir gün tekrar açmak isteyip istemediğimden de çok emin değilim aslında. Ancak bu sabah kendi içimde bu konuyu şöyle bir düşündüm ve dedim ki kendime "Hayır, Spocky'nin fotoğraflarını görmeden uzun süre dayanamam. sadece onu görmek için bile bir gün Instagram'ı tekrardan açacağım." :)))

    YanıtlaSil
  4. merhaba ayşımım.:) sana hayranım hala blog yazdığın istikrarlı olduğun ve bu kadar güzel ve çok okuduğun için.ancak çok özlediğim blog konusunda bu kez bende azimliyim.çok sık olmasada yazmaya devam edeceğim.blog deyince ve kedi deyince ilk aklıma gelen insan olarak sen karşıma çıkıyorsun ve senide özellikle blogda görmeyi daha çok özlemişim:)

    YanıtlaSil