23 Ekim 2011 Pazar

Deprem Acısıyla Sarsıldık!

Van'da meydana gelen deprem yine ülkemizin deprem gerçeğini gözler önüne serdi. Rabbim yardımcıları olsun. Çok üzüldüm.


Ahmet Mete Işıkara'nın yaptığı açıklama:
Işıkara yaptığı açıklamada, "6.6 yerel büyüklüğünün olduğunu esas büyüklüğün ise 7.3 olduğunu Kandilli az önce açıkladı. 7.3 oldukça büyük bir depremdir. Hissedilen 10 şiddetindedir. 


Haberin kaynağı için sitenin linki.


Allah (c.c.) hepimizi doğal afetlerden ve tüm kötülüklerden korusun inşallah.
Son günlerde her şey üstüste geliyor. Moraller sıfırın altında:(

12 yorum:

  1. Çok üzüldüm. Allah yardımcıları olsun..

    YanıtlaSil
  2. Son günlerde milletçe çok acı olaylar yaşıyoruz. Dilerimki Allah daha beterlerin saklasın :(

    YanıtlaSil
  3. Bugünlerde hep kötü haberlerle uyanıyoruz güne...Artık güzel haberler duymak istiyoruz...Bu bizim için bir ihtiyaç oldu..Allah yardımcıları olsun ve bu tür felaketlerden cümlemizi korusun.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Amin. Diliyorum Rabbim daha beterlerinden korusun.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Allah rahmet eylesin, Allah acil şifalar versin vatandaşlarımıza!

    YanıtlaSil
  6. 7.3.. hissedilen 10. nasıl bir korku. allah yardımcıları olsun. zor günler geçiriyoruz milletçe.

    YanıtlaSil
  7. Dün gece ben evimde sıcakta otururken oradaki insanların, çocukların, bebeklerin soğukta dışarıda olduklarını düşündükçe kahroldum. Ardı ardına gelen acılarla hepimiz çok üzüldük.

    YanıtlaSil
  8. yazacak kelime bulamıyorum.ne desek nafile.ateş onların içinde yanıyor.dışarda ayaz ,soğuk üşütüyor.acep dularımız ateşlerini azaltır mı? Güzel Allahım hepsine yardım etsin,sabır versin...

    YanıtlaSil
  9. Gazeteden okuduklarım ve tv'de takip ettiklerimle bugün öyle kötüyüm ki. Neye saracağımı şaşırdım. Sürekli kafamı oyalamanın yollarını aradım. En sonunda ardı ardına paylaşımlar yapmaya başladım. Çünkü kendimi çok kötü hissediyorum. Yemek yiyemedim. Boğazım gıcıklanıyor. Üzüntüden inan ki ayaklarım sabahtan beri buzun içinde gibi. Belki şimdi saçma gelecek ama ben tipik bir yengeç burcuyum. Yükselenim de dahil. Bir şeye üzüldüğümde kahrediyorum kendimi. Bir kaç sene önce sel felaketinde bir adam selin ortasında kalmış, tek çocuğunu yakalamış kollarının arasına diğerine yetişememiş. Tv'de onu vermişlerdi. Ben o anda katıldım ve bir süre kesinlikle nefes alamadım. O anda tamam bitti, gidiyorum dedim. Eşim çok korkmuştu. Bir süre haberleri izlememi yasaklamıştı. O yüzden bugün kafamı kesinlikle biraz olsun dağıtmalıyım yoksa çok fena oluyorum.

    YanıtlaSil