17 Ekim 2011 Pazartesi

Kedili Kılıf:)

Geçenlerde Aşkım'ın kimliğine kılıf ördüm. Hayatımıza dahil olduğu 1 yıl önce kimliğine fotoğrafını da koymak istedik ve vesikalık formunda bastırmak için fotoğrafçıya gittiğimizde adam önce yüzümüze garip garip baktı sonra da gülmeye başladı:)) Tabii 1 yıl önceki hali, fotoğraftan anlaşılacağı üzere henüz bebekti:) Şimdi kocaman delikanlı oldu. Zaten kimliği de doldu yenisini çıkartırken yeni bir fotoğrafını koymak gerek. Neme lazım sonra bu fotoğraftaki sen değilsin derler de seyahatlerinde sorun yaşar:)


Bu fotoğrafta kolumdaki ize dikkat ederseniz o da Aşkım'dan bana hediye:) Evde badana yapılırken boyacıdan korktu, ben de kucağıma alma gafletinde bulundum. Arka ayaklarından kuvvet alıp kucağımdan da kaçma girişimi esnasında kolumda derin bir yarık oluşturdu kaplanım benim:) Üzerinden 4 ay geçti hala izin gitmeye niyeti yok:)




Sevgilerimle.

18 yorum:

  1. :)) çok güzel.

    o yarık ve çiziklerden ötürü Müslümcülere döndük:)))
    ben uzadıkça kesiyorum ama yinede ani bir ses duyduğunda kaçınılmaz çizikler oluyor:)
    Gülü sevince dikeni o kadar sıkıntı yartmıyor:) öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ayşım bunu benim kızlar görmesinler,onlar da isterler siz de bir tane var,bende üç tane ... Ellerine sağlık ,bu güzelliği örebilmek kadar tasarlamak ,akıl edip uygulamak da büyük marifet. Harikasınız ! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ay ilahi okuyancım ne güldüm ya, çok şirin olmuş yine,ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Aşkım'ın kimliği de kimlik kılıfı da çok güzel, ama arkada görünen deniz beni benden almış durumda bu yağışlı ve kapalı havada :) sevgiler, ve ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. surat ifadesi çok dadlı olmuş ,sevgili münezza güle güle kullansın . benim rahmetli oğluşum da ben de çok iz buraktı ama yavaş yavaş kayboldu seninki de geçer umarım hiç rahatsız olmazdım hatta güleceksin ama gurur bile duyardım ,fotoğraflar,mekan ,yapılan iş herzaman ki gibi mükemmel olmuş
    kocaman sevgiler ,münezzaya kocaman öpücükler

    YanıtlaSil
  6. Ne şeker oluyor senin bu kılıfların, gördükçe bu defa da tığ işi yapasım geliyor :) Ay benim halim ne olacak, ne görsem canım çekiyor, hobimanya oldum :))
    Kolundaki iz umarım geçer, bizim Bıdıkta annemin kolunu her çektiğinde kanatıyor, çünkü derisi çoook ince , benimki sadece çiziliyor :(

    YanıtlaSil
  7. ne tatlı bir fikir:) ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. ay seveyim senin cüzdanını:)) ama kılıf çok güzel ayşıncığım.ellerin dert görmesin..ne güzel tasarımlar yapıyorsun!

    YanıtlaSil
  9. ÖRGÜÇANTAM @ çok teşekkürler... haklısın Müslümcülere döndük sayelerinde:)))) korktukları anda gözleri hiç bir şeyi görmüyor... ama gerçekten sevgileri öyle kuvvetli ki iz de kalsa, canım da yansa umursamıyorum:)

    colette @ ne kadar zarifsiniz... beğeniniz için teşekkür ederim... haklısınız siz örmeye kalksanız emeğiniz 3'e katlanacak:)))

    bahar006@ Baharcım çok teşekkürler:)

    Maya'nın Cicileri@ çok teşekkürler... daha dün gibi içimizi ısıtan güneş, şimdi buzz gibi bir hava:))

    turkuazft @ canım arkadaşım haklısın ama Aşkım işi abarttı yerde onunla oynarken ya da ben koltukta otururken koşup kafama atlıyor:) bir de ısırmaya çalışıyor:) güzel yorumun ve beğenin için teşekkür ederim...

    Banuca@ Beğenin beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim Banu abla. Valla tığ işine sar yine biz de senin güzel ve yaratıcı çalışmalarından ilham alalım. Çünkü hangi işe elini atsan harikalar yaratıyorsun. Annenize de geçmiş olsun.

    ecerce@ çok teşekkürler sevgili ecerce:)

    alanay@ çok teşekkür ederim canım... güzel yorumun için çok sağol...

    Hepinize güzel yorumlarınız ve ilginiz için tekrar teşekkür eder, içten sevgilerimi yollarım:)

    YanıtlaSil
  10. O ne güzel kılıf öyle ,hele kuyruğuna bayıldım...çok tatlı!
    Küçük kaplana selamlar:)))

    YanıtlaSil
  11. yine çok güzel olmuş ellerine sağlık geçmiş olsun umarım çabuk geçer

    YanıtlaSil
  12. ama bu da çok güzel olmuş:)))

    YanıtlaSil
  13. ayy sevsinler kimliğini:)))ne ğüzel düşünmüşsünüz.Fıstık öyle şeyler yapmazda paşam vardı, onunda bende hatırası hala duruyor.hava sıcaktı biraz serinleteyim ayaklarını yıkayayım dedim, demez olaydım korktuğundan yaptı biliyorum boynumda hala izi duruyor...
    sevğiler...

    YanıtlaSil
  14. Kimlik kılıfı çok hoş olmuş, renklerini de çok begendim, ellerinize saglık..

    Bizde köpegimize kimlik çıkarırken resmini koymak istemiştik o geldi aklıma :) bide sizinki baya derin bir sıyrıkmış, resimde görülüyor, geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  15. :)) ayyy cnmm onun kimligini sevsinler ne tatlı ne şirin olmuş :)) ellerine saglık alovera deride ki izleri yokediyormuş bi abla söylemişti blogda bi denesn cnm aşkımın atıgı imza belki silinir:)))))))))))

    YanıtlaSil
  16. BAYKUŞ GÖZÜYLE...@ Nathaliecim çok teşekkürler. Küçük kaplanımız şu anda uykuda ama en fazla 30 dakikaya kadar kalkıp oyun oynamak için beni yerimde oturtmayacak:)

    canan@ Çok teşekkür ederim canım.

    alonenes@ Beğenmene çok sevindim:) Teşekkürler.

    halime@ Kedili bir şeyler örmeyi o kadar seviyorum ki:) Teşekkürler. Hem de boyunda çok geçmiş olsun. Bu sabah otururken arkadan atladı patisiyle yanağıma bir vurdu zor kaçtım:) Pek evcilleştikleri söylenemez:)

    Sevgili Aslı beğenin çok teşekkür ederim. Kimliğinde fotoğrafını görmek beni çok mutlu ediyor:) Ama kim görse gülüyor bize:) Bayağı derindi. Arka pati tırnakları daha sert oluyor sanıyorum. Kuvvet alıp öne atılınca bayağı güzel yardı kolumu:)

    maviii@ Canımsın benim. Önerini ciddiyetle dikkate alacağım:) Çok teşekkürler canım. Öpüyorum en kocamanından:)

    Herkese sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  17. onun kimliğidemi vardı çok şirin olmuş:)

    YanıtlaSil
  18. olmaz mııı:))) çok teşekkürler canım...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil