14 Eylül 2017 Perşembe

Nadir Kitap Kitaplarım:))

Basımı olmayan birçok kitabı alışveriş yaptığım sahaflarda da bulamıyordum. En sonunda Nadir Kitap'tan alışveriş yaparak uzun zamandır istediğim bazı kitapları aldım. İlk deneyimimi okumak isterseniz buraya lütfen:)
Hala okumak istediğim ama ulaşamadığım birkaç kitap var. Zamanla onları da almak niyetindeyim.

Dört ayrı kitapçıdan alışveriş yaptım.

Hafızam beni yanıltmıyorsa yıllar önce sevgili Nilgün Hanım'ın tavsiyesiyle alınacaklar listeme eklemiştim bu kitabı. Ancak baskısı olmadığı için bulamıyordum. Nadir Kitap işte böyle aradığım kitaplar için imdadıma yetişti:))


Bir diğer alışverişim yine mırkklı kitap:)
Kitaplığımdaki kedili kitaplar videolarıma buradan ulaşabilirsiniz.


Kitaplığımdaki köpekli kitaplar videoma buradan ulaşabilirsiniz.


Ercan Kesal'ın kitap tavsiye ettiği bir videoda duyup not etmiştim...


Çingeneler üzerine bir kitap okumak isterseniz Isabel Fonseca / Beni Ayakta Gömün - Çingeneler ve Yolcukları kitabını tavsiye ederi. Kitapla ilgili yorumumu buradan okuyabilirsiniz.
Bu kitabı da okur okumaz paylaşacağım.


Keyifli okumalarınız olsun.

2 yorum:

  1. Nadir Kitap'tan benim de kitap almışlığım var. Etrafımda çok fazla sahaf yok, olanlardan biri de baya asabi ve yüksekten fiyatla satan biri (Kadıköy Bahçeli Sahaf) O yüzden Nadir Kitap imdada yetişebiliyor. Bununla birlikte satışı durmuş bazı kitapları o kadar yüksek fiyatlara satıyorlar ki üzülerek bakıyorum. Az bulunup çok istenince durum bu maalesef. Çok güzel kitaplar almışsınız,Çingeneler ve Yolculukları kitabı hakkındaki yorumunuzu okuyacağım şimdi. Sevgiler =)

    YanıtlaSil
  2. Yaşamak Seni Sevmek Gibi ben de geçen hafta BKM kitap'ta indirimde görünce almuştım ;) yarın paylaşacağım

    YanıtlaSil