20 Ağustos 2017 Pazar

Hayal Ötesiydi Bizim İçin...

Düşünün ki gönlünüzü, ömrünüzü verdiğiniz bir işiniz veya hobiniz var. Ve sizi o yöne teşvik eden bir de dünyaca ünlü bir idolünüz var. Nasıl oluyorsa günün birinde idolünüzle bir araya geliyorsunuz. O anki yaşadığınız mutluluğu, heyecanı bir daha düşünün:)
İşte Haziran 2013'te Fazıl için tam da bu anlattığım hayal ötesi olay gerçekleşti. Aslında blogumda sıcağı sıcağına paylaşmıştım ancak güncellemek isterken yanlışlıkla paylaşımı sildim. Bu yılın Haziran ayında yine çok heyecan verici bir gelişme olduğu için öncesini de tekrar paylaşmak istedim. Evet, kısa kesiyorum:) Yoksa uzun uzun yazasım var.
Fazıl The Alan Parsons Project grubunun ortaokul yıllarından beri yani 1980'lerden beri iyi bir dinleyicisi ve sıkı takipçisi. Grubun efsanevi gitaristi Ian Bairnson ise Fazıl'ın elektro gitara başlama sebebi yani bahsettiğim idolü:) Hatta hep anlatır, 12-13 yaşlarındayken tenis raketiyle Ian Bairnson'ın sololarını çaldığını hayal edermiş:) 
Yıllar yıllar geçiyor, grup birçok albüm çıkarıyor. Türkiye'ye konserlere geliyor. Fazıl hiçbir gelişmeyi, hiçbir albümü ve konseri pek tabii kaçırmıyor:)
Youtube'un ülkemizdeki ilk yıllarında Fazıl da Ian Bairnson sololarını coverlayıp kanalında paylaşmaya başlıyor. İşte ne oluyorsa ondan sonra oluyor:) Dünyaya yayılmış olan Ian Bairnson hayranları birbirini buluyor ve derken 2013 yılında Barcelona'da Avrupa fanları toplanıyor. Türkiye'den sadece Fazıl davet ediliyor. Ve biz benim uçak korkuma rağmen havalara uça uça gidiyoruz:))) Fazıl Ian Bairnson'la aynı sahneye çıkıyor, daha ne olsun:)
Bazı heyecan ve mutlulukların tarifi yok, kelimelerin anlamına sığmıyor. Tahmin edersiniz artık...
Bu seneki sürprizi ve Fazıl'la yapacağım röportajı da en kısa zamanda paylaşacağım.
Fazıl'ın Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Barcelona sahnesinden tadımlık:)
Keyifli dinlemeler ve seyirler ^-^




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder