26 Ekim 2019 Cumartesi

Mudo Kedili Abajur

Mudo'nun kedili abajurlarını çok seviyorum. Aşağıda Mudo'dan aldığımız diğer abajurları da paylaşacağım. Son aldığım okuyan mırkkları çok ama çok sevdim. Tabii blog paylaşımlarımı güncel yapamadığım için aylar aylar önce alınan ürünleri de yeni yeni paylaşıyorum. Bu mini abajuru mart ayında sipariş etmişim. Epey de sorunlu bir alışveriş oldu, onu da anlatacağım.


Mudo'nun web sitesinden sipariş verdiğim ürün tam da yukarıdaki fotoğraftaki üründü ama bana ilk gönderdikleri ürünü görünce gözlerinize inanamayacaksınız:))) Hazır mısınız?:)


Bir ayı aşkın bir süre ürüne kavuşmak hatta bu süre içinde ilgili birine ulaşmak adına epey çaba sarf ettim. Sonunda da şaka gibi bir şapkayla gönderdiler:) Sonrasında bana gidip herhangi bir Mudo şubesinden doğru şapkayı temin edebileceğimi, değiştireceklerini söylediler. İyi de ben zaten mağazaya gidecek olsam mağazadan gider alırdım, internet alışverişini tercih ettiysem evime teslim edilmeli diye yürek tükettim. Neyse sonuç olarak doğru şapka geldi ben de okuyan mırkklarımı kullanmaya başladım:)
Mudo'nun abajurlarını, kedili ürünlerini ve kitaplıklarını çok seviyorum. Zaten benim kitaplıklarım da oradan. O yüzden ne kadar sıkıntılı bir alışveriş süreci geçirsem de yine kedili ürün olunca alacağım:) Tabii mağazadan:)

Yıllar önce daha büyük ebatlarda tam yatak odası komidin üstüne yakışan kedili abajurlarından almıştım. Çok da severek kullanıyorum. Daha sonra aynı ürünü çok aradık ama bulamadık.


Mırk-havcan abajurunu da severek kullanıyorum. Detaylar burada.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder