7 Nisan 2016 Perşembe

Mırkhaneye Yeni Ciciler ^-^ :) ♥

Mırkhanemizde kedi sayısı 12 olunca tırmalama tahtalarını da belli aralıklarla yenilemek gerekiyor. İlk seneler aldıklarımız çok daha kaliteliydi. Tırmalama yuvarlakları eskiden daha kalın ve içi de pimaş borudan oluyordu. Daha uzun süre dayanıyordu. Artık nereden kısıp kar edeceklerini şaşırdılar, hem yuvarlağı incecik yapıyorlar hem de içine karton koyuyorlar. Kediler tırmaladıkça ip inceliyor bir süre sonra kartona ulaşıyorlar ve kısa sürede ürün çöp oluyor!
Uzun zamandır tırmalama tahtası sıkıntımız var. Neredeyse Bodrum'daki tüm pet shopları dolaştık ama istediğimiz kalitede olana denk gelmedik. İnternet üzerinden de alınacak bir ürün değil. Çünkü bazılarında da vida kısmında sıkıntı yaşadık. Petshoptan alırken sahibine rica ettik kurması için. Henüz orada biz ve kedilerimiz elimizi sürmeden takma yerlerinden yalama oldu. Düşünün o kadar kalitesiz ürünler var piyasada.

İdareten bulduklarımızın içinde kötünün iyisini alıyoruz tabii. Çünkü kediler için ihtiyaç ve aynı zamanda değişiklik oluyor. Seviniyorlar ve hemen kullanmaya başlıyorlar:)

Fender:) 


Odaya indirmeden önce Külkedisi'nin onayından geçti:)) 


Bu tırmalama tahtası da en azından daha kalı yapılmış.

Aşkım 


Aşkım ve Külkedisi ♥♥


Mırkmeraklar:)
Kültüy, Spocky, Fender, Gibson ve Tıkır minnakmırkbey ♥♥♥♥


Spocky, Kültüy, Spocky, çılgın Balım ve Tıkır minnakmırkbey ♥♥♥♥ 


Spocky, Gibson ve Tıkır minnakmırkbey ♥♥


Kültüy ve Tıkır minnakmırkbey ♥♥


3,5 sene kadar önce dört katlı aldığımız ürün tırmalama alanı açısından çok kaliteli çıktı. Ama onda da en üst katı kısa sürede kırılmıştı. Çünkü diğer iki kata karşılıklı iki yuvarlak koymuşlar, denge sağlansın diye. Ama en üst katta tek tutan yuvarlak vardı. Doğal olarak kediler bir iki çıktıktan sonra çat diye kırılıvermişti. Ama neyseki onca senedir kullandılar ama artık onu da yenilemek lazım ve aldığımız yerde bile aynı ürün yok artık.

Aşkım, Külkedisi ve çılgın Balım ♥♥


Mırk sevgiler ^-^

1 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir ürünmüş gerçekten çok tatlı, güle güle kullansın minişler:) bu arada nüfus iyice kalabalıklamış Okuyancım, 12 mırnav ne demek, ne kadar eğlencelidir kimbilir, sevgiler:)

    YanıtlaSil