17 Kasım 2012 Cumartesi

Hobi Odam -11- Nadas ve Takas:)))

Aşağıdaki kitaplar okuyup da artık kütüphanemdeki misyonlarını tamamlamış olanlar:) İsteyen olursa, takas yapmayı düşündüklerim de diyebilirim. Ayrı bir paylaşım yapacağım takaslık kitaplarımla ilgili.
-Bu İşte Bir Yalnızlık Var- elimde iki adet olduğu için hediye olmayanı elden çıkaracağım.


Bu kitaplar ise, kitaplarımın arasına sızmış korsan kitaplar:) Genelde  kitap alışverişlerimi kitabevlerinden, fuarlardan veya sahaflardan yaparım. Ama   aşağıdaki kitapların bir kısmı hediye gelmiş olabilir belki bir kısmını ben de almış olabilirim, açıkcası hatırlamıyorum. Gerçi en son Kartal Sahaf'tan aldığım kitaplar üstündeki bandrolleri inceleyince korsan olduğu ortaya çıktı. Yine de okumak isteyen varsa bunlar da gönderebileceklerimin arasında olanlar.


Okuduğum ama bir süre daha benimle olmasını istediğim kitaplarım,


Keyifli okumalarınız olsun.

13 yorum:

  1. Canım merhaba, nasılsın:)
    Gözüme iki tane bende olmayan Maeve Binchy takıldı. İtalyanca Aşk Başkadır ve Aşk, Bir Kere. Bir de henüz alma fırsatım olmayan Şemspare aklıma düştü. Şayet bu takas yazısı ise ben o üçüne talibim. O üç kitabı da görünce fazlasıyla heyecanlandım:) Umarım senin de okumak istediğin başka kitaplar vardır benim gönderebileceğim. Sevgiyle öpüyor, yanıtını bekliyorum canımm.
    Pisiciklere de mırrrrklar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melis'im merhaba canım ^-^
      Facebook'tan sana ileti gönderdim:)
      Kocaman öptüm.

      Sil
    2. Üç kitap sana ayrılmıştır tatlım:)

      Sil
  2. hayırlı takaslar geçen gün vikitap ta rastladım takas bölümünde takaslarda gösterilen kitaplar gönderilmiyormuş dikkat edin. Bende kütüphane listemioluşturdum tam 160 kştap mevcut evde, pazartesi işyerine gittiğimde çekmece ve kolileride incelemem lazım bende nadas yapacağım da daha henüz değil:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyarınız için teşekkür ederim. Ben de bir ara okumuştum hatta Vikitap sorumluluk almıyoruz demiş. Oraya takaslık kitap eklemektense blogdaşlarımla paylaşırım:)
      Size de kolay gelsin.
      Sevgilerimle ^-^

      Sil
  3. merhabalar çok güzel düşünmüşsünüz keşke takas edeceğim kitap olsaydı zar adam,hayatın ta kendisi lokantası ve masumiyet müzesi gözüme beni oku diye takıldılar:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ^-^
      Hayatın Ta Kendisi Lokantası'nı sizin için ayırıp ilk fırsat bulduğumda gönderebilirim.
      Sevgilerimle ^-^

      Sil
    2. düşünceniz için teşekkür ederim çok sevindim:)

      Sil
    3. Rica ederim:) kappadukka@hotmail.com adresine iletişim bilgilerinizi gönderirseniz ilk fırsatta göndereceğim.

      Sil
  4. Harika kitaplar görüyorum, bende de nadir de olsa hediye gelen veya sahaflardan kazıklandığım korsanlar var:) Kitap görünce gözlerim dönüyor:D Keyifli takaslar:D Bol bol okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sahafların korsan kitap satmasını hiç etik bulmuyorum. Hele bir de dükkanlarında satıyorlar. İşportada satıyormuşçasına rahatça...
      Çok teşekkürler canım benim.
      Sana da keyifli okumalar.
      İçten sevgilerimle ^-^

      Sil
  5. nadiaya sözüm var hem dikkatimi çekti.okumuş ve çok beğenmiştim.maalesef korsan kitapçılarda da rahatlıkla yer buluyor.ben genelde ikinci el alıyorum yada takas yapıyorum.eh napalım memur maaşıyla bu kadar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğenip kütüphanemizde olmasından mutluluk duyacağımız kitaplar dışında okudukça takas yapmak bana da çok akıllıca geliyor.
      Sevgilerimle canım ^-^

      Sil