8 Kasım 2012 Perşembe

Hobi Odam -4- Dini Kitaplar

Yerleşirken kitaplarımın hepsini bir arada görmekten büyük keyif aldım.


En tepedeki çekmeceye yerleştiler.


Dolabın üstündekiler ise şunlar,



Sevgiyle kalın, daima...

18 yorum:

  1. Hepsi gayet aydınlatıcı görünüyor ama artık Yaşar Nuri Öztürk'ten hiç hoşlanmıyorum , Saba Tümer'le olan 1-2 programına denk geldim yanlışlıkla ( ki o iğrenç iğrenç gülen Saba Tümer'i de hiç sevmem ) samimiyetsiz , fazla cıvık geliyorlar bana.Bu da bir çeşit önyargı olabilir ama sevemiyorum işte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saba Tümer gece programı yaptığı zamanlar -ben de genelde pek geç uyuduğumdan- izlerdim. Ama o olur olmaz attığı kahkahalar gerçekten fenalık geçirtiyor insana:)))
      A desen gülüyor B desen gülüyor:)

      Sil
  2. Unuttum hobi odası düzenleme işine bayıldım, sayende gözlerimiz bayram etti :) Biblolar çok güzel, güle güle oturun yeni evinizde, hobi odan da hep güzellikler olsun canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler canım benim ^-^
      Bana hediye ettiğin kedili tablo vardı ya hani, işte o odamın bir duvarını süslüyor. Ve ben her ona baktığımda sana teşekkür ediyorum ^-^ Yakında paylaşacağım zaten:)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, beğenmene sevindim ^-^

      Sil
  4. meraba blogunu yeni gördüm bir soru vardı aklımda sana sormak istedim. Ben mevlanın hayatını anlatan sağlam bir kaynak istiyorum yardımcı olur musun? mail de atalabilrsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Hoş geldin ^-^
      Mevlana hakkında çok daha donanımlı birinden alacağın tavsiye ile en doğru kaynağa ulaşacağını düşünüyorum. Mevlana hakkında kitaplar ve netten paylaşımlar okudum ve okuyorum ama hayatını anlatan en iyi kaynak hakkında üzülerek yardımcı olamayacağım.
      Sevgiler.

      Sil
  5. dolabın içindekilerde dışındakilerde çok güzel

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar sevgili arkadaşım,
    Öncelikle güzel kitabın dün elime ulaştı ve hemen okumaya başladım. Sana nazar boncuklu maşallah diyorum.. Güzel yüreğine sağlık.. Bu günki blog yazıma bakarsan kulağını çınlattım.. Rahmetli Babana da Allahtan rahmet diliyorum..
    Kitapların çok güzel düzenli.. Hepsini kategorilere ayırmışsın. Çok güzel cidden.. Benim de inşallah bu aralık ayında tüm kitaplarım ve kütüphanemin gözden geçmesi gerekiyor.
    Çok çok selam ve sevgilerimi gönderiyorum....:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sevgili Özlem,
      Bloguna misafir oldum ve yazdıklarını okuyunca nasıl mutlu oldum bir bilsen. Çok ama çok teşekkür ediyorum. Çok zarifsin.
      Aralık ayında düzene sokunca kütüphane paylaşımlarını bekliyorum o zaman:)
      Kocaman sevgilerimle ^-^

      Sil
  7. Kitaplar bir aradayken o görüntüleri insanı acaip mutlu ediyor dimi Okuyanım. Gerçi bende yeni yerleştirdim kitapları ama çok gerildim öyle dağılmışlardıki toplamak nerdeyse bir günümü aldı.

    Dolabın üstündekilere bayıldım çok güzel biblolar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl:)
      Ah, benim kitapları ve odayı düzene sokmam günlerimi aldı ve bir ara hiç bitmeyecek sandım odadaki karmaşa:))) Gerçi kedişler çok memnundu bu durumdan. Özellikle Külkedisi sürekli kitapların arasında yattı uyudu:))))
      Çok teşekkürler canım.

      Sil
  8. Kitap okumayı çok seven biri olarak paylaştığın kitaplarını da kıskanmıyor değilim. :] Hı unutmadan bibloların da çok şirinlermiş. Toz olmasından korkmadığım bir zaman gidip takım halinde biblolardan ben de alacağım. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:)
      O toz olayı benim de korkulu belam:)
      Sevgilerimle ^-^

      Sil
  9. Insan kitaplarini yeniden dizerken farkına varıyor neleri var buda büyük bir mutluluk oluyor valla canım biblolar süper

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım, almak ve okumak kadar düzenlemek de ayrı bir keyif veriyor.
      Kocaman sevgiler ^-^

      Sil